Έναρξη των Ακαδημιών του ΠΑΣ Ναυπάκτου

«Ελάτε κοντά μας να διασκεδάσουμε παίζοντας μπάσκετ»

Ο ΠΑΣ Ναυπάκτου, ανακοινώνει την  επανεκκίνηση των Ακαδημιών του τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, στο κλειστό «Παπαχαραλάμπειο» στάδιο. Τα αγωνιστικά τμήματα των αντρών, παίδων, εφήβων καθώς και των κορασίδων-νεανίδων έχουν ήδη ξεκινήσει τις προπονήσεις τους μιας και από την ερχόμενη εβδομάδα αρχίζουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Υπεύθυνος επίβλεψης και οργάνωσης των ακαδημιών είναι ο Γιώργος Σταθάτος με συνεργάτες-προπονητές, τους Θεόφιλο Ζησιμόπουλο, Σπύρο Σταυρόπουλο, Κώστα Παπούλια και Αλέξανδρο Αγγελόπουλο, οι οποίοι είναι Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής ή διπλωματούχοι προπονητές καλαθοσφαίρισης.

Βασικό μέλημα  των προπονητών της Ακαδημίας μας  αποτελεί η εκμάθηση των βασικών τεχνικών δεξιοτήτων της καλαθοσφαίρισης, η βελτίωση  των φυσικών και κινητικών ικανοτήτων του κάθε αθλητή, παράλληλα με τη σωστή διαπαιδαγώγησή του. Και αυτή τη χρονιά το παιχνίδι  θα αποτελέσει το  βασικό συστατικό λειτουργίας της Ακαδημίας μας και μέσω αυτού επιχειρείται η υλοποίηση των παραπάνω  στόχων.

Έχοντας ως γνώμονα το αίσθημα ευθύνης προς όλους, ο σύλλογό μας σε συνεργασία με την Διοίκηση του Παπαχαραλαμπείου Σταδίου έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Προς αποφυγή του συγχρωτισμού οι εγγραφές θα γίνονται ηλεκτρονικά με την αποστολή της επισυναπτόμενης αίτησης εγγραφής στην ηλεκτρονική διεύθυνση  pasnafpaktou.bc2001@gmail.com ή με την προσκόμισή της στον προπονητή την πρώτη ημέρα της προπόνησης. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 6955254047(Ράμμου Φωτεινή) και 6942947841(Σταυρόπουλος Σπύρος).

Το πρόγραμμα προπονήσεων ανά ηλικιακή ομάδα έχει ως εξής:

 

 

 

Προτεινόμενα άρθρα