Ένα ρεκόρ Γκίνες στο ΟΑΚΑ από τον Σπύρο Χρυσικόπουλο

Ο Σπύρος Χρυσικόπουλος κατέρριψε στο Ο.Α.Κ.Α. το Ρεκόρ Γκίνες, 3 μέρες πριν συμπληρωθεί η μια εβδομάδα!

Στο Ολυμπιακό Κέντρο Υγρού Στίβου του ΟΑΚΑ ο Χρυσικόπουλος ενώ έσπασε το ρεκόρ που ήταν 250 χιλιόμετρα, συνέχισε να κολυμπάει διανύοντας πάνω από 350 χιλιόμετρα σε 7 ημέρες!

Το ρεκόρ φέρει τον τίτλο: “Η μεγαλύτερη κολυμβητική απόσταση που καταγράφηκε ποτέ σε 50μ. πισίνα σε 7 ημέρες”.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής στις 4:26 ο Σπύρος Χρυσικόπουλος γράφει ιστορία και προσφέρει στιγμές δέους, καθώς μέσα σε λιγότερο από πέντε (24ωρα, έφτασε το απαιτούμενο (από το ρεκόρ Γκίνες) όριο των 250χλμ.

Ωστόσο, αυτό που καθηλώνει είναι συνέχισε να κολυμπάει μέχρι την Κυριακή στις 12:00 όπου και ορίστηκε η επίσημη λήξη του εγχειρήματος, θέτοντας πλέον ο ίδιος τον πήχη και βάζοντας το δικό του όριο!

Υπερήφανα στο πλευρό του αθλητή βρίσκεται η εταιρεία DEMCON ως Μεγάλος Χορηγός που από την πρώτη στιγμή στήριξε, μαζί με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, αυτό το μοναδικό παγκόσμιο ρεκόρ.

Μεγάλος υποστηρικτής του εγχειρήματος είναι το Ο.Α.Κ.Α., το οποίο συνέβαλε σημαντικά στην υλοποίηση αυτού του παγκοσμίου ρεκόρ Guinness και χάρη στην αμέριστη στήριξη από τον Γενικό Διευθυντή του Ολυμπιακού Σταδίου, κ. Κωνσταντίνο Χαλιορή, ο Σπύρος εξασφάλισε της καθημερινές του προπονήσεις αλλά και τον χώρο διεξαγωγής του εγχειρήματος, τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας.

Ο Χρυσικόπουλος έχει απασχολήσει αρκετές φορές το κοινό της χώρας, καθώς άλλωστε τον περασμένο Οκτώβριο αποφάσισε να διανύσει απόσταση 140 χιλιομέτρων στη θάλασσα, κολυμπώντας από τη Ρόδο μέχρι το Καστελόριζο, εγκαταλείποντας στο 104ο χιλιόμετρο λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών. Επίσης, τον Φεβρουάριο του 2019, μαζί με την Ινώ Στεφανή, έτρεξαν 150 χιλιόμετρα σε 40 ώρες στο Ροβανιέμι…

Προτεινόμενα άρθρα