«Έφυγε» από τη ζωή ο Γρηγόρης Βαρελάς

Μία δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή στη διάρκεια τη εβδομάδας, καθώς ο Γρηγόρης Βαρελάς «έφυγε» προ λίγων ημερών από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών. Ένας άνθρωπος με πλούσιο έργο και προσφορά στη Ναυπακτία, με πολύπλευρη παρουσία και μεράκι ο τόπος του να πάει μπροστά.

Υπέρμαχος των απόψεών του, τηρώντας πάντα του κανόνες δεοντολογίας, με συμμετοχή στο δημόσιο διάλογο, ο Γρηγόρης Βαρελάς υπήρξε ένας από τους πλέον πολυγραφότατους εδώ και πολλά χρόνια στην περιοχή μας. Υπήρξε για πολλά χρόνια συνεργάτης, τακτικός μάλιστα, του τοπικού τύπου, και της «εμπρός» συγκεκριμένα, με την οποία διατηρούσε στενούς δεσμούς. Η αγάπη του για τη Ναυπακτία αποτυπώνεται σε πολλά σημεία της περιοχής, καθώς είναι ο άνθρωπος που με κόπο, χρόνο και πολλά χρήματα, σηματοδότησε το πέρασμα των χρόνων κυρίως μέσω των αγαλμάτων και των παραστάσεων που χρηματοδότησε. Μεγάλο μέρος της προσφοράς του δε, δεν ήρθε ποτέ στο φως, καθώς ο ίδιος ήταν σύμμαχος σημαντικών προσπαθειών χωρίς να επιθυμεί να πέσουν τα φώτα πάνω του.

Ως «ε» εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του αγαπητού μας Γρηγόρη, ενός ανθρώπου που υπήρξε για εμάς πολύτιμος συνοδοιπόρος. Φίλε Γρηγόρη, σε ευχαριστούμε για όλα όσα μας προσέφερες!

Προτεινόμενα άρθρα