Ακόμα κι όταν πέφτει το κάνει ηρωικά ο Απόλλωνας

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο  λαβωμένος λόγω των απουσιών των Φλέγγα λόγω τραυματισμού και Παππανδρέου λόγω καρτών  Απόλλωνας Ευπαλίου που στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα είχε τον έλεγχο του αγώνα χωρίς ωστόσο να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που είχε.

Οι φιλοξενούμενοι που με την νίκη τους αυτή βλέπουν και κάτι παραπάνω καθώς βρίσκονται μόλις δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή κατάφερα στο 53’ να πετύχουν το γκολ της νίκης με τον Μπότσαρη ένα γκολ που πανηγύρισαν έντονα οι Αρτινοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο Μαλαμάτων.

Ο Απόλλωνας μετά το γκολ προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια πίεσε όμως η άμυνα των φιλοξενούμενων ήταν καλά οργανωμένη. Ο Απόλλωνας παρά την ήττα έχει ακόμη μαθηματικά ελπίδες για την παραμονή. Η διοίκηση του  έκανε  μεγάλες προσπάθειες να ενισχύσει την ομάδα με μεταγραφές που πραγματοποίησε την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, σύμφωνα πάντα με το σωστό προγραμματισμό που έχει. Η ομάδα του Ευπαλίου την φετινή χρονιά κάνει μια αξιόλογη πορεία έχει πάρει ως νεοφώτιστη βαθμούς σε δύσκολες έδρες, χτίζει για το μέλλον και αυτό μόνο συγχαρητήρια αξίζει γιατί είναι μια ομάδα η οποία με την διοίκηση της να κοιτάει μπροστά δείχνει ότι μπορεί να έχει διάρκεια και μέλλον.

Απόλλων Ευπαλίου (Μίχος) : Κοντογιώργης, Ντερβίσι, Βήτος, Κούσουλας, Κοντός (84′ Σμπόρας), Παλιάτσας (77′ Γεωργακόπουλος), Ντε Αλμέιντα, Καφεντζής, Ψυχογιός (73′ Ρουμπάτος), Κοντογιάννης, Παναγιωτόπουλος

Αναγέννηση Άρτας (Νταλάκας) : Μήτσιος, Μανιώτης, Χεμπέγια (46′ Γκολάκου), Λάκκας, Κραμπής, Τσελά, Παπακίτσος Αλ. (77′ Παπακίτσος Δ.), Χούσος, Σιδηρόπουλος, Καζναφέρης, Μπότσαρης (89′ Ροβίνας)

πηγή: nafpaktianews.gr 

Προτεινόμενα άρθρα