Αλλαγές για τα προβλήματα με τις κολώνες σήμανσης στη Ναύπακτο

Στην ανακοίνωση του δήμου Ναυπακτίας, σήμερα το πρωί, που γίνεται αναφορά στην έναρξη των εργασιών της ανάπλασης, γίνεται παράλληλα λόγος και για τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν με την τοποθέτηση της σήμανσης και συγκεκριμένα τους στύλους που μπήκαν στα πεζοδρόμια της πόλης. Από την πρώτη στιγμή που έκαναν την εμφάνισή τους στην πόλη, κυρίως με την τοποθέτησή τους σε σημεία που πραγματικά κάνουν έως και απαγορευτική την προσπέλαση μιας μητέρας με ένα καροτσάκι ή ενός ΑμεΑ, δεν έλειψαν τα σχόλια του κόσμου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, λοιπόν, με μέριμνα της Τεχνικής Υπηρεσίας θα γίνουν ορισμένες αλλαγές στην τοποθέτησή τους, ενώ επίσης σημειώνεται πως καταβάλλονται προσπάθειες και για την εξεύρεση επιπλέον χώρων στάθμευσης γύρω από το κέντρο της πόλης.

Συγκεκριμένα αναφέρεται επ’ αυτών:

«Επισημαίνεται ότι, αρκετά από τα ζητήματα που παρουσιάστηκαν κατά την τοποθέτηση των σημάνσεων αντιμετωπίζονται ήδη από την αρμόδια Διεύθυνση Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ναυπακτίας σε συνεργασία με τον εργολάβο.  Ταυτόχρονα, γνωστοποιείται ότι, μετά από παρέμβαση του Δημάρχου Ναυπακτίας κ. Βασίλη Γκίζα, έχουν εξευρεθεί λύσεις και προχωρά η διαδικασία δημιουργίας επιπλέον χώρων στάθμευσης πέριξ του κέντρου της πόλης, με σκοπό τη διευκόλυνση των οδηγών. Τόσο για το συγκεκριμένο θέμα, όσο και για την πορεία και την εξέλιξη των εργασιών, ο Δήμος Ναυπακτίας θα προβαίνει σε τακτικές ενημερώσεις».

Προτεινόμενα άρθρα