Αναβάθμιση των εγκαταστάσεων σε δύο γήπεδα της Δωρίδας

Ξεκινά σύντομα η αναβάθμιση, επισκευή και συντήρηση των εγκαταστάσεων, στα γήπεδα Λιδωρικίου και Τολοφώνας, από τον Δήμο Δωρίδας μέσω χρηματοδότησης του Προγράμματος “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” του Υπουργείου Εσωτερικών . Θα δοθούν συνολικά 230.000 ευρώ, τα 140.000 για το γήπεδο Λιδωρικίου και τα 90.000 για το γήπεδο Τολοφώνας.

Ήδη τα έργα αναρτήθηκαν στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και έγινε αποδοχή της ένταξης στο Πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” με τίτλο «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Δωρίδας (Ν. Φωκίδος)», συνολικού προϋπολογισμού 230.000,00 ευρύ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Το έργο, όπως αναφέρει το doridanews.gr, αποτελείται από δύο υποέργα, τα οποία είναι :

  • Υποέργο 1: «Βελτίωση Γηπέδου Ποδοσφαίρου Τ.Κ. Λιδωρικίου», προϋπολογισμού 140.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ)
  • Υποέργο 2: «Κατασκευή στεγάστρου γηπέδου Τολοφώνας Ερατεινής Δήμου Δωρίδος», προϋπολογισμού 90.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ)

Φορέας υλοποίησης είναι ο Δήμο Δωρίδας , ο οποίος οφείλει να τηρεί τους όρους και τις προϋποθέσεις της εν λόγω πρόσκλησης, όπως αυτή τροποποιήθηκε και ισχύει.

Την ικανοποίησή του εξέφρασε για την εξέλιξη αυτή ο αρμόδιος επί των αθλητικών αντιδήμαρχος Γιάννης Φλέγγας αφού όπως ανέφερε γίνεται ένα ακόμα βήμα στην αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου . Όπως τόνισε, μετά την αναβάθμιση του γηπέδου Μαλαμάτων, προχωράμε σε αυτή των δύο γηπέδων και σταδιακά θα ανεβάσουμε ψηλά συνολικά όλες τις αθλητικές υποδομές του Δήμου μας στηρίζοντας έτσι την νεολαία και τα σωματεία μας.

Υπενθυμίζεται εδώ ότι πριν από λίγες ημέρες τοποθετήθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Μαλαμάτων νέες εγκαταστάσεις αποδυτηρίων ποδοσφαιριστών, διαιτητών, γραφείων και ιατρείου που θα ζήλευαν ομάδες πολύ ανώτερης κατηγορίας από αυτές που αγωνίζονται οι ομάδες της Δωρίδας και γενικότερα της Φωκίδας.

πηγή: doridanews.gr 

Προτεινόμενα άρθρα