Ανακοινώνει υποψηφίους ο Γ. Νταουσάνης και όνομα παράταξης που ξυπνά μνήμες

Σύντομα θα έχουμε νεότερα από την παράταξη του Γιάννη Νταουσάνη, νεότερα που δεν έχουν να κάνουν με την κινητικότητα του ιδίου, για την οποία συχνά πυκνά μας ενημερώνει, αλλά με πιο εσωτερικά πράγματα της παράταξής του.

Όπως μαθαίνω, ίσως και την ερχόμενη εβδομάδα, ο πρώην δήμαρχος Ναυπάκτου θα προχωρήσει στην ανακοίνωση των πρώτων υποψηφίων του, κάνοντας ένα αποφασιστικής σημασίας βήμα για την πιστοποίηση της καθόδου του στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου. Κι αυτό γιατί παρότι ο ίδιος όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω στην απόφασή του, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι στο τέλος κάτι θα συμβεί που θα τον αποτρέψει στο να κάνει αυτό το βήμα.

Έλα μου όμως που ο ίδιος έχει βαλθεί να τους διαψεύσει. Έτσι λοιπόν θα προχωρήσει στην ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων που θα σταθούν στο πλευρό του, κάνοντας και μία ακόμα αποκάλυψη. Ποια είναι αυτή; Μα το όνομα του συνδυασμού του, που αν οι πηγές μου είναι καλές τότε θα είναι το «Νέα Πορεία». Κάτι σας θύμισε; Για να σας βοηθήσω αυτό είναι και το όνομα της παράταξης που είχε κατά το παρελθόν ο Γιάννης Νταουσάνης, φέρνοντάς το και πάλι στο προσκήνιο. Προφανώς και για να το κάνει αυτό, κάτι θα έχει στο μυαλό του, κάποια σύνδεση του τότε με το τώρα θα έχει σκαρφιστεί, οπότε την αναμένουμε.

Υγ: ο πρώην δήμαρχος ήταν εξαρχής υπέρ των συμμαχιών σε αυτές τις εκλογές, όμως όπως εκτιμά το περιβάλλον του, φαίνεται πως πριν από τις κάλπες δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο. Για μετά βλέπουμε…

Από τα παραπολιτικά σχόλια της εφημερίδας «εμπρός» 

Προτεινόμενα άρθρα