Ανακοινώνει υποψηφίους του ο Α. Κοτσανάς-Ικανοποίηση από την πρώτη συνάντηση στελεχών

Δυναμικά συνεχίζει τον προεκλογικό του αγώνα ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας Ανδρέας Κοτσανάς, ο οποίος έχει επιλέξει να μην κινηθεί βάσει πρωτοκόλλου, δίνοντας το δικό του στίγμα σε αυτή την περίοδο. Όπως σας αναφέραμε και την προηγούμενη εβδομάδα, η παράταξη έχει καταλήξει στο βασικό κορμό του ψηφοδελτίου, ζυγίζοντας πολύ προσεκτικά τις τελευταίες κινήσεις που θα γίνουν για τη στελέχωσή του.
Toβράδυ της Πέμπτης μάλιστα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση στελεχών και υποψηφίων στη Μακύνεια, με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν ότι έδωσαν το παρών περίπου 90 άτομα. Η συνάντηση αυτή, στην ουσία, ήταν η πρώτη επίσημη συγκέντρωση κατά την οποία οι συνεργάτες του υποψηφίου δημάρχου γνωρίστηκαν μεταξύ τους, αποκτώντας από εδώ και στο εξής κοινό βηματισμό. Η επιλογή του χώρου, μάλιστα, μόνο τυχαία δεν ήταν, καθώς αποτελεί τη γενέθλια γη του υποψηφίου δημάρχου, ως ο τόπος καταγωγής του πατέρα του.
Η πρώτη ανακοίνωση των υποψηφίων
Σε συζήτηση που είχαμε με άνθρωπο του περιβάλλοντός του μας μεταφέρθηκε για μία ακόμα φορά ότι ο στόχος του πλήρους ψηφοδελτίου επετεύχθη με χαρακτηριστική μάλιστα ευκολία, αναφέροντάς μας πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε και την πρώτη ανακοίνωση ονομάτων. Επ’ αυτού, μάλιστα, ενώ οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι θα έχουμε ανακοινώσεις τη Μεγάλη Εβδομάδα, τελικά φαίνεται να προκρίνεται πιο σύντομη οδός, με τα πρώτα 20 ονόματα του ψηφοδελτίου να γίνονται γνωστά και με ιδιαίτρο μάλιστα τρόπο εντός των επόμενων ημερών.
Η επίσημη παρουσίαση του συνόλου των ανθρώπων που θα ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο αναμένεται αμέσως μετά την κατάθεσή τους στο πρωτοδικείο, σε μία εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο «Τεχνουργείον», και η οποία θα έχει μάλιστα ιδιαίτερο ύφος, πέρα από τα συνηθισμένα των αντίστοιχων εκδηλώσεων. Το παρών μάλιστα θα δώσει και ο γνωστός καλλιτέχνης Δημήτρης Κοργιαλάς, ο οποίος θα είναι υποψήφιος με την παράταξη.
Σπάζοντας τους «κανόνες» της περιόδου ο Ανδρέας Κοτσανάς έχει επιλέξει να μην ανοίξει εκλογικό κέντρο, αποφασίζοντας να έχει συνεχώς έξω τον κόσμο του, ύφος μάλιστα που υποστηρίζεται από τον ίδιο όλα αυτά τα χρόνια που ασχολείται με τα κοινά. Ο υποψήφιος δήμαρχος αποφάσισε να αποφύγει τις εντυπωσιακές παρεμβάσεις και τα μεγάλα λόγια, κρατώντας χαμηλά τον πήχη και κάνοντας το δικό του προεκλογικό αγώνα, στη βάση των χαρακτηριστικών που ο ίδιος έχει και για τα οποία όλα αυτά τα χρόνια επιλέγεται να δίνει το παρών στα δημοτικά, παλιότερα του Αντιρρίου και πλέον στης Ναυπακτίας.
Με πληροφορίες από την έντυπη έκδοση της εφημερίδας «εμπρός»

Προτεινόμενα άρθρα