Ανεξαρτητοποιήθηκε, τους είπε «απαλλάξτε με» και είναι ακόμα εκεί (;)

«Κύριε δήμαρχε… Σας γνωστοποιώ την ανεξαρτητοποίησή μου από την Ενωτική Πρωτοβουλία. Όσον αφορά τις δεσμεύσεις, υποχρεώσεις και θέσεις ευθύνης που απορρέουν από τη μέχρι σήμερα συνεργασία μας, παρακαλώ να επιληφθείτε των πρωτοβουλιών και ενεργειών απαγκίστρωσής μου, σύμφωνα με όσα δημόσια έχω αναφέρει.
Στη διάθεσή σας προκειμένου να συμβάλω στη διεκπεραίωση όλων των εκκρεμοτήτων που αφορούν τη συνεργασία μας».

Αυτά ανέφερε ο Χρήστος Σαλαμούρας στην επιστολή ανεξαρτητοποίησής του από την παράταξη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας, στις 5 Μαρτίου. Σήμερα, και ενώ μας ήρθε ανακοίνωση για εκδήλωση του δήμου Ναυπακτίας σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο, την υπογραφή για τον δεύτερο εμφανίζεται να την έχει βάλει… ο Χρήστος Σαλαμούρας. Γιατί άραγε δεν έχει ακόμα αποχωρήσει από τη θέση του;

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι στο δημοτικό συμβούλιο που το θέμα των αποχωρήσεων από τη δημοτική αρχή ήρθε σε συζήτηση, στελέχη της πλειοψηφίας είχαν επιτακτικά ζητήσει την παράδοση των θέσεων που κατέχουν εκείνοι που επέλεξαν να ανοίξουν την πόρτα της εξόδου. Μάλιστα για την έως τότε πρακτική τους να μην προβούν στη συγκεκριμένη ενέργεια δεν είχαν λάβει και τα καλύτρα σχόλια. Αυτό, λοιπόν, έγινε, σε ότι αφορά το Χρ. Σαλαμούρα, αφού επ’ αυτού κάνει και αναφορά στην ανακοίνωσή του, την οποία παραθέσαμε αρχικά.

Έχουμε κάνει κάπου λάθος στην εκτίμησή μας; Χάνουμε κάπου κάποιο επεισόδιο;

Προτεινόμενα άρθρα