Αυτοδιοικητικά Ναυπάκτου: Αν γίνει αυτό το «πάντρεμα»…

Αν μας έχει μάθει κάτι η πολιτική είναι ποτέ να μη λέμε ποτέ για τίποτα. Με την εφαρμογή της απλής αναλογικής, μάλιστα, και τις συνεργασίες που επιβάλλεται να γίνουν, σχεδόν όλα θα πρέπει να είναι ανοιχτά, καθώς δεν αποκλείεται να δούμε στο ίδιο τραπέζι ακόμα και τα πιο ανομοιογενή σχήματα.

Αυτό, σε ότι αφορά την επόμενη ημέρα, μόνο που στα μέρη μας, φαίνεται πως η ανάγκη φέρνει και πριν την κάλπη στο ίδιο μετερίζι πρόσωπα που ουδεμία σχέση μέχρι σήμερα είχαν. Καλά πληροφορημένη πηγή μου έλεγε ότι οι συζητήσεις μεταξύ των συμμετεχόντων στο συγκεκριμένο «μάζεμα» δεν έχουν προχωρήσει, απλά για την ώρα γίνεται μια πρώτη διερεύνηση του τι γίνεται γύρω τους και πως θα μπορούσαν να ανατραπούν ορισμένοι συσχετισμοί. Η συνύπαρξη για την οποία σας γράφω, φαίνεται να έρχεται από την ανάγκη τους να πιαστούν από κάπου, φέρνοντας στο μυαλό όλων όσων έμαθαν γι’ αυτή την αντίδραση του… πνιγμένου, ο οποίος πιάνεται από τα μαλλιά του.

Για ονόματα, να με συγχωρείτε αλλά δεν μπορώ να σας πω κάτι αυτή τη στιγμή. Το μόνο που θα σας πω είναι ότι μπροστά στο συγκεκριμένο «πάντρεμα» ο «γάμος» Τσίπρα- Καμμένου είναι κάτι περισσότερο από απόλυτα ταιριαστός.

Από τα παραπολιτικά σχόλια της εφημερίδα “Εμπρός” 

Προτεινόμενα άρθρα