Α. Κοτσανάς: Ο υποψήφιος που αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας

Ένας από τους μεγαλύτερους πονοκεφάλους που αντιμετωπίζουμε οι του σιναφιού μου αυτή την περίοδο είναι το πώς θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στον όγκο των πληροφοριών, χρήσιμων και όχι, που μας μεταφέρουν με επίσημο ή ανεπίσημο τρόπο οι παρατάξεις. Όταν δε, αυτό τον όγκο έχεις να τον μεταφέρεις στις σελίδες μίας εφημερίδας τότε ο πονοκέφαλος μεγαλώνει, σε σημείο που να μην ξέρεις από πού να το πιάσεις και που να το αφήσεις.
Υπάρχει όμως μία περίπτωση υποψηφίου, που προσωπικά όμοιά του δεν ξανά έχω συναντήσει. Ενός υποψηφίους που δεν εκδίδει ανακοινώσεις, που δεν βγάζει φωτογραφίες, που τέλος πάντως αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας όπως ο διάολος το λιβάνι. Στον Ανδρέα Κοτσανά αναφέρομαι, που κάθε Τετάρτη βράδυ, λίγο πριν κλείσει η ύλη της εφημερίδας τηλεφωνώ μήπως και μάθω κανένα νέο για το τι κάνει η παράταξη, και που στο τέλος κλείνω το τηλέφωνο έχοντας μείνει με τα όσα ήδη γνώριζα από τις γύρω γύρω πληροφορίες.
Σε τίτλους θεμάτων που τον αφορούν εδώ και αρκετό καιρό έχω βάλει τον όρο «προσωπικό ύφος», και φαίνεται πως με βάση αυτό θα πορευτεί έως το τέλος. Στο ερώτημα, τώρα, τι νεότερο έχουμε από την παράταξή του, πολύ φοβάμαι πως δεν θα προσθέσω και πολλά πράγματα σε αυτά που ήδη γνωρίζουμε. Απλώς, στη συγκέντρωση που θα γίνει στη Ναύπακτο, και πιο συγκεκριμένα στο «Τεχνουργείον» μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου στο Πρωτοδικείο, θα προστεθεί και μία ακόμα στο κλειστό γυμναστήριο του Αντιρρίου. Αυτές οι δύο θα είναι οι δημόσιες ανοιχτές παρεμβάσεις του, επιμένοντας παράλληλα στο να μην ανοίξει εκλογικό κέντρο. Τέλος, να αναφέρω κι αυτό και να κλείσω το σχόλιό μου, αυτό που έχω γράψει εδώ και ημέρες, ότι δηλαδή θα καταθέσει πλήρες ψηφοδέλτιο 42 υποψηφίων, μου μεταφέρθηκε για μία ακόμα φορά ως δεδομένο.  

Από τα παραπολιτικά σχόλια της εφημερίδας «εμπρός»

Προτεινόμενα άρθρα