«Βήμα… εμπρός» η πρώτη εκπομπή του emprosnews.gr

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου nafs στην πόλη της Ναυπάκτου η εφημερίδα «εμπρός» πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας 3 Φεβρουαρίου την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, παρουσιάζοντας παράλληλα τις νέες ενημερωτικές και εμπορικές παρεμβάσεις που έχουν σχεδιαστεί για την περιοχή της Ναυπακτίας και της Δωρίδας. Μετά από δύο χρόνια, από την αλλαγή ιδιοκτησίας της εφημερίδας, και τη σταθερά ανοδική πορεία που καταγράφει, οι άνθρωποι της εφημερίδας παρουσίασαν μεταξύ άλλων την πρώτη εκπομπή του emprosnews.gr που θα βγει το Φεβρουάριο στον αέρα και θα ονομάζεται «βήμα… εμπρός».

«Το διαδίκτυο μας επιτρέπει να δημιουργούμε παρεμβάσεις ενημέρωσης και διαλόγου, μέσω της εικόνας και του ήχου», είπε ο Δ/ντής της «εμπρός» κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, εστιάζοντας στην ενότητα web του site και δίνοντας στο κοινό τις πρώτες φωτογραφίες από το στούντιο που δημιούργησε η εταιρεία, έναν πλήρως εξοπλισμένο χώρο για την παραγωγή εκπομπών, ο οποίος μπορεί εύκολα να αλλάξει μορφή ανάλογα με το ύφος και το είδος της (δείτε φωτογραφίες εδώ). Στην προκειμένη περίπτωση, βέβαια, η φωτογραφίες  που παρουσιάστηκαν  αποτυπώνουν το στούντιο της πρώτης εκπομπής για το emprosnews.gr, που θα βγει στον αέρα τον Φεβρουάριο, και θα έχει τον τίτλο «βήμα… εμπρός».

Στην παρουσίαση της θα είναι ο Βαγγέλης Καρανικόλας και στόχος είναι να αποτελέσει ένα βήμα διαλόγου με πρόσωπα της Ναυπακτίας, αλλά και επισκέπτες αυτής, όπου θα μιλήσουν για τη ζωή τους, την επαγγελματική και προσωπική τους διαδρομή, καταθέτοντας τις εμπειρίες τους. Ο τίτλος άλλωστε της εκπομπής, της οποία παρουσιάστηκε και το διαφημιστικό τρέιλερ που απέσπασε τα καλύτερα σχόλια, είναι διφορούμενος και με πολλές αναγνώσεις.

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής, που απέσπασε πολύ καλά σχόλια, εν αναμονή της έναρξής της…

Προτεινόμενα άρθρα