Βαθμός «χρυσάφι» για τον Απόλλωνα Ευπαλίου στη Λευκάδα

Όλα παρέμειναν στο μηδέν για τον Τηλυκράτη και τον Απόλλων Ευπαλίου παρά τις αμέτρητες προσπάθειες των γηπεδούχων. Ο Τηλυκράτης μετρά την δεύτερη ισοπαλία χωρίς γκολ, πράγμα που φέρνει στο φως το πρόβλημα που υπάρχει στην επίθεση και ο Απόλλωνας μέτρα την δεύτερη του ισοπαλία απέναντι σε ακόμη μια ομάδα που ξέρει καλά τι θα πει Γ εθνική.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Τηλυκράτης κυρίαρχος του παιχνιδιού πίεζε αρκετά τον αντίπαλο χωρίς όμως να βρει την λύση στα τελευταία είκοσι μέτρα. Ο Απόλλωνας προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να βγει μπροστά αλλά η καλή αμυντική λειτουργία του Τηλυκράτη δεν άφησε πολλά περιθώρια στους αντίπαλους. Η καλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του Μαγκαφίνη ήρθε όταν ο Γεωργούσης με καλή ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο έξω από την εστία του Κοντογεώργη.
Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε ο ρυθμός του αγώνα και οι δύο ομάδες έπαιζαν πιο ανοιχτά με τους παίχτες Τηλυκράτη να ρισκάρουν περισσότερα για ένα γκολ που θα ξεμπλόκαρε το ματς απέναντι στο επικίνδυνο Ευπαλίου . Στο 78′ λεπτό ο Κούσινετς στάθηκε άτυχος στην δυνατή κεφαλιά του που πέρασε ξυστά στο οριζόντιο δοκάρι.
Τώρα ο Απόλλωνας υποδέχεται το Καναλακι.
Διαιτητής: Καββαδίας Ν.
Βοηθοί: Σερίφης Α. – Σατκλίφ Σ.
Τηλυκράτης(Δημήτρης Μαγκαφίνης): Καλαντζής, Μπελεβώνης (71′ Τσέλα), Καταγής Σ., Ζήσης, Χούσιντες, Τόσκα, Μαστραντωνάκης (82΄Αλομπισάτ), Κολοβός, Γεωργούσης(67΄ Φράγκος), Καταγής Γ., Τσόφλιος
Απόλλων Ευπαλίου(Γιώργος Μίχος): Κοντογεώργης, Ντερβίσι, Σμπόρας (81΄ Ράμπος), Κουσούλας, Φλέγγας (67΄Ευθυμόπουλος), Ζέρβας (79΄Δημητρόπουλος), Φλέγγας Δ., Ζαχαρόπουλος (56΄Ζέρβας Κ.), Ρουμπάτος, Παπανδρέου, Παναγιωτόπουλος
πηγή: lefkadapress.gr

Προτεινόμενα άρθρα