Γ. Χριστιάς: Κι αν ήταν επενδυτές;

Γράφει ο Γιώργος Χριστιάς

Ελλάς, Μάρτης του 2020. Κι ενώ η χώρα μας ριγμένη στα σκοινιά, βαριανασαίνει ασθμαίνουσα πίσω απ τη χειρουργική της μάσκα, εξουθενωμένη απ το κυνήγι κορονοϊου και «λαθροεισβολέων» … Μια ιστορική ανατροπή σκάει στον ορίζοντα!!

Οι 15.000 «λάθρο» που απειλούν την εδαφική μας ακεραιότητα , θωρακισμένοι με ξύλα και βρεγμένες σωβρακοφανέλες, τελικά δεν ήταν αυτοί που νομίζαμε.  Δεν ήταν φτωχομπινέδες, λινάτσες ξεβράκωτες .Ήταν 15.000 εκατομμυριούχοι. Ναι μεν Πακιστανοί, Αφγανοί, Αλγερινοί, Κογκολέζοι. Αλλά ζάμπλουτοι!!! Μας έκαναν καρναβαλικό ντου μεταμφιεσμένοι, γιατί θέλουν να ζήσουν την εμπειρία, στην ωραιότερη χώρα του κόσμου.

Ως δια μαγείας,  η αποκάλυψη αλλάζει άρδην τα δεδομένα. Η κυβέρνηση αποκηρύσσει τον όρο λαθρομετανάστες και τρέχει  να καλωσορίσει τους υποψήφιους επενδυτές. Ο πρωθυπουργός σπεύδει μαζί με υπουργούς του στον Έβρο, ο οποίος επανορθογραφείται σε Εύρω, προς ανάμνηση της συμβολής του στην οικονομική ανάταση του τόπου.

Σε συγκινησιακά φορτισμένο διάγγελμα του , ο πρωθυπουργός αναφωνεί: «Δεν ήρθαν να κλέψουν, ήρθαν να επενδύσουν!» Ποιος να τολμήσει να ψελλίσει ότι κλοπή και η επένδυση, ταυτίζονται ως έννοιες,  κυρίως σε σύγχρονες βαλκανικές μπανανοαποικίες όπως η Ελλάδα. Ανθέλληνας όποιος μιλήσει, ρε!

Ελληνικός Στρατός κι αστυνομία παρουσιάζουν όπλα στους παρελαύνοντες οικονομικούς μετανάστες. Η ελληνική φιλοξενία σ’ όλο της το μεγαλείο. 300 δις ευρώ θα εισρεύσουν στην οικονομία μας, σιγά μην σταθούμε στο χρώμα, την καταγωγή, το θρήσκευμα τους.

Ανθοδέσμες περιμένουν τους πρόσφυγες στα νησιά που φτάνουν με τα κότερά τους πλέον. Καλογυαλισμένα γκαρσόνια βοηθούν τις έγκυες να αποβιβαστούν πρώτες. Ναι, αυτοί που πριν τις φώναζαν «καριόλες». Τώρα τις σέβονται κι ας μην τις έχουν γκαστρώσει αυτοί.

Οι  κραυγές των απανταχού μικροεπαγγελματιών Κυρ Παντελίδων, γίνονται επευφημίες. Αραβικές επιγραφές μπαίνουν στα μαγαζιά: «Καλώς ήρθε ο στόλος, Καλώς ήρθε το δηνάριο». Καλλίπυγες ελληνίδες της εγχώριας show biz καμακώνουν καλοβαλμένους Αφγανούς. Το μαυριδερό δέρμα γίνεται σέξυ, τα σολάριουμ οι αποδοτικότερες δουλειές. Ανοίγει μια Τρούμπα ανά περιοχή με φωτεινές επιγραφές νέον «Προσεχώς Ελληνίδες».

«Αδωνιδες,  Μπογδανοι , Βελοπουλοι», σκάβουν την ιστορία κι ανακαλύπτουν  τις παραδοσιακές σχέσεις φιλίας μεταξύ των λαών μας. Συγγενικές οι σχέσεις μας, από Μέγα Αλέξανδρο μέχρι Ιησού, Ζαρατούστρα, Ξέρξη, Τάο Τάο, Νίλς Χολγκερσον, Καπαμαρού κι ότι χρειαστεί ακόμα για να πειστείτε ρε. Υπάρχουν  χειρόγραφα του Ιησού στα ελληνικά, σώβρακο του Φιλίππου με αραβουργήματα, μάσκα του Ζορό με τον Ήλιο της Βεργίνας. Τα πάντα όλα!

ΜΕΓΚΑ, Σταρ, Αντ1, Άλφα, μεταδίδουν ειδήσεις και στα Αραβικά,  τα Σουαχιλι .Η κρατική τηλεόραση μεταδίδει λειτουργία από τζαμί, καπάκια μετά τη θεία λειτουργία. Εν ανάγκη συλειτουργουν αρχιεπίσκοπος με ιμάμηδες, ξορκίζοντας τους κοινούς κομμουνιστικούς δαιμόνους , ανάπτυξη να ‘ρθει ρε, παγκάρι να γεμίζουμε.

Ελληνική υπηκοότητα και golden Visa  απονέμεται σε ειδική τελετή στους επισκέπτες μας. Είναι  πλέον και με τη βούλα συμπατριώτες μας. Διότι με κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, ο χρόνος συρρικνώνεται, το DNA μεταλλάσσεται, το αίμα ελληνικοποιείται άμεσα. Σιγά μην περιμένουν δεκαετίες, όπως οι ανήκοντες εις την φτωχοπλέμπα…

Έλληνες γονείς του πατριωτικού μετώπου, καυχιούνται που η μονάκριβη κορούλα τους παντρεύεται Πακιστανό εκατομμυριούχο με Φεράρι.»Κι ο Μέγας Αλέξανδρος Ινδη είχε παντρευτεί, το έγραψε η Εσπρέσο και το Πρώτο Θέμα», αναπαράγουν στο καφενείο, καπνίζοντας απέξω – γιατί επιτέλους, γίναμε Ευρώπη.

Επιστροφή στην κανονικότητα! Οι υπερπατριώτες γύρισαν στις δουλίτσες τους, να υπηρετήσουν τα νέα εισαγόμενα αφεντικά τους. Γονυπετείς, ζήτησαν κι έλαβαν οικονομικό άσυλο απ’ τους κατακτητές τους,  ως γνήσιοι ιθαγενείς.  Εξήντλησαν τον πατριωτισμό τους στις άναρθρες κραυγές, στα ανορθόγραφα ποσταρίσματα στα σοσιαλ και στις απειλές.

Αυτοί που φίλησαν κατουρημένες ποδιές για να μην φυλάξουν μια ώρα σκοπιά στον Έβρο, βρυχώνταν τώρα ότι θα πολεμήσουν λυσσαλέα στους φράχτες…

Τελικά, υπηρετούν Πακιστανούς, Κογκολεζους, Αφγανούς… λεφτάδες όμως. Γιατί αυτό μετράει. Γι αυτό τα ΜΑΤ δεν τους δέρνουν πια. Γιατί είναι λεφτάδες. Όχι τίποτα «τουρκόσποροι μπαστουνοβλαχοι» νησιώτες. Ούτε οι φασίστες τους βρίζουν. Γιατι είναι λεφτάδες.

Και κυλάει η ζωούλα.

Κι επιστρέφει η κανονικότητα ρε. Μαδουρεοι , βρωμοκομμούνια, που θέλατε να αλλοιώσετε 7 τρις χρόνια ελληνορθόδοξης ιστορίας.

Κι οι πατριώτες δεν βγάζουν κιχ που τα λιμάνια είναι κινέζικα, τα τηλέφωνα και τα αεροδρόμια γερμανικά, ο χρυσός καναδεζικος, το νερό γαλλικό κι ο σφιγκτήρας μας πουλημένος στα διεθνή κοράκια για 99 χρόνια, μέσω ΤΑΙΠΕΔ.

Δεν βγάζουν κιχ που οι Τουρκοι σύμμαχοι μας στο ΝΑΤΟ μας παίρνουν μετά τη μισή Κύπρο και το μισό Αιγαίο.

Δεν βγάζουν κιχ που το κοινό μας σπίτι της ΕΕ, κάνει τα παιδιά μας μετανάστες και τη χώρα μας αποθήκη ψυχών κατατρεγμένων.

Κάνουμε το σταυρό μας, έχει ο Θεός. Αγαπάει την Ελλάδα ο Θεός. Τη νιώθει πατρίδα του αφού. Κι ας μην έστειλε εδώ τον γιο του. Λεπτομέρειες τώρα.  Γι’ αυτό κοινωνάμε κάθε Κυριακή τον κορονοϊο μας. Κι όσοι – τελικά- απομείνουμε  σ’ αυτό τον ευλογημένο τόπο ωρέ συνραγιαδες μου. Δε γ….ται… Ο Ολυμπιακός να κερδάει…

Ήταν τόσο απλό να λυθούν όλα σ αυτή τη χώρα. Μόνο θέμα χρημάτων ήταν τελικά.

Παραδέξου το Έλληνα πατριώτη. Ήταν φτωχοί, γι αυτό δεν τους ήθελες. Τώρα που έχουν χρήμα, μάλιστα. Καλώς να ορίσουν!

Αίμα, φυλή,  ιστορία… τα συντρίβει οπότε θέλει το κεφάλαιο, ρε! Κι εσύ εθελοντικά κρέας στην κιμαδομηχανή του.

Κι η ιστορία συνεχίζει να εξελίσσεται, με την αιώνια πάλη των δύο μοναδικών πραγματικών επί της γης εθνών: πλούσιων και φτωχών…

Και κυλάει η ζωούλα, ρε. Κυλάει….

Μόνο μη γίνεστε παλιάνθρωποι όσο μπορείτε.

Αυτό Μόνο….

Γιατί κι ο Χριστός, που πιστεύετε ότι θα σας κρίνει μετά θάνατον, φτωχός πρόσφυγας ήταν,  και δεν σας έχει πάρει με καλό μάτι…

Προτεινόμενα άρθρα