Δήλωση υποψηφιότητας του Γ. Κατσάμπα: «Ο χορτάτος τον πεινασμένο δεν τον καταλαβαίνει»

Στις 7 Ιουλίου στέλνουμε μήνυμα μνήμης και αγώνα.

Δεν ξεχνάμε ποιοι χρεοκόπησαν τη χώρα, δεν ξεχνάμε τα μνημόνια που σκότωσαν και σκοτώνουν χιλιάδες συμπολίτες μας, δεν ξεχνάμε τους  «επαγγελματίες χριστιανούς και πατριώτες» που εμφωλεύονται στα αστικά κόμματα προς ίδιον όφελος, τους ανεπάγγελτους ή άεργους «άριστους γόνους», τον θίασο ποικιλιών που ως περιφερόμενοι καμποτίνοι θέλουν  να υφαρπάξουν πάλι τη ψήφο των πολιτών με φρούδες υποσχέσεις αλλά, κυρίως, με μισές αλήθειες (που είναι χειρότερες από το μεγαλύτερο ψέμα). Δεν ξεχνάμε, την αθώωση και πλήρη διαγραφή χρεών και προστίμων ΔΙΣεκατομμυρίων ευρώ, δώρο στους «μεγαλοκαρχαρίες» απατεώνες «επενδυτές» και παραδίπλα τις καταδίκες και τα πρόστιμα στον καστανά της γειτονιάς και στη γιαγιά με τα βλίτα στη λαϊκή. 

Αγωνιζόμαστε για σύγχρονες μονάδες Υγείας και ελεύθερη πρόσβαση όλων των πολιτών, αγωνιζόμαστε να σταματήσει η απαξίωση της Παιδείας, αγωνιζόμαστε για ένα σύγχρονο κράτος Δικαίου που, επιτέλους, θα σέβεται την Ανθρώπινη ζωή και δεν θα «κλείνει το μάτι» πονηρά στο παρακράτος. Αγωνιζόμαστε, να γίνει πράξη το Δικαίωμα μιας τίμιας εργασίας και για μια εργατική νομοθεσία που θα προστατεύει τον εργάτη, τον υπάλληλο, τον μισθωτό και δεν θα επιτρέπει αυθαιρεσίες εις βάρος τους. Αγωνιζόμαστε και δίνουμε τον καλό αγώνα  για, την προστασία του Περιβάλλοντος, την ανάδειξη ποιοτικού Πολιτισμού, το σεβασμό στη διαφορετικότητα.

Αγωνιζόμαστε, ενάντια στις διακρίσεις και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Για την Ειρήνη και την Αλληλεγγύη των λαών. 

Πρώτα αντίσταση, μετά ανατροπή

Αντιστεκόμαστε στη λυσσώδη πολυμέτωπη επίθεση του καπιταλισμού κατά του ελληνικού λαού, των ανέργων, των φοιτητών, των εργατών, των μισθωτών, των μικρομεσαίων, των συνταξιούχων. Αντιστεκόμαστε στη στοχευμένη αρπαγή της περιουσίας των άτυχων συμπολιτών μας.
Ανατρέπουμε τις συντηρητικές δομές του παρελθόντος που μέχρι και σήμερα γεννούν φασισμό, αδικία και διδάσκουν την υποταγή στο κατεστημένο και τη ματαιότητα κάθε αγώνα.
Στις 7 Ιουλίου πυκνώνουμε τις τάξεις της αγωνιστικής Αριστεράς. «Έχουμε αφήσει μια δουλειά στη μέση».

Ψηφίζουμε Λαϊκή Ενότητα

Γιώργος Κατσάμπας, ηθοποιός
Υπ. Βουλευτής Ν. Αιτωλ/νιας     

Προτεινόμενα άρθρα