Δίτροχη πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Ευπάλιο

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου οι Φίλοι Μοτο Ευπαλίου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο Ευπάλιο. Περισσότερα από 80 άτομα πέρασαν από την εκδήλωση που άνοιξε με χαιρετισμό το μέλος της Λέσχης Τάκης Γεωργουλόπουλος, ενώ για τους σκοπούς ύπαρξης της ομάδας αλλά και για τα μελλοντικά σχέδιά της μίλησε ο Γιώργος Τιγγινάγκας.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «στην συνέχεια ο Τάκης Γεωργουλόπουλος έκοψε την πίτα των μελών και φίλων της ομάδας μοιράζοντας την στα μέλη». Και συνεχίζει: «Ειδική μνεία έγινε για τον σύντροχο Φώτη Φούντο (Σκορπιός) όπου για μια ακόμα φορά συνεπής στις εκδηλώσεις μας όπως και τα ταξίδια μας παραβρέθηκε και στη κοπή της πίτας μας κάνοντας πολλά χιλιόμετρα για να βρεθεί μαζί μας.

Κομμάτια από την πίτα των μελών της ομάδας μας κόπηκαν και για τις λέσχες που μας έκαναν την τιμή να είναι κοντά μας,
– η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου
– η ΑΧ.ΛΕ.ΜΟ 2018
– η Μοτοπαρέα Ναυπάκτου
– η Βέσπα Κλαμπ Αχαΐας
– η Βεσποπαρέα Ναυπάκτου.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους της ομάδας μας στο αρτοποιείο του χωριού μας “Δήμητρα Λακουμέντα” και του συζύγου της Παναγιώτη για την δωρεάν προσφορά και της πίτας των μελών αλλά της πίτας των φίλων μας. Παραβρέθηκε ο δήμαρχος Δωρίδας Γ. Καπεντζώνης και χαιρέτισε την εκδήλωση μας. Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευπαλίου, η Ένωση Ευπαλιωτών Αθήνας και η Ποδοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνα Ευπαλίου. Στη συνέχεια σε κάθε τραπέζι σερβίραμε εντελώς δωρεάν αρκετές χωριάτικες πίτες και λουκάνικα καλύπτοντας πλήρως της γαστρονομικές ορέξεις όλων των φίλων μας και συντρόχων πιστοί πάντα στη ρουμελιώτικη φιλοξενία.

Να ευχαριστήσουμε για τις πεντανόστιμες πίτες που έφτιαξαν με τα χεράκια τους τα μέλη και φίλες Δέσποινα Καψάλη, Σοφία Ρόκκου, Παυλίνα και Τόνια από τη Ναύπακτο.
Επίσης να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας σε λουκάνικα Μπ. Κατσαρό – Χρ. Σερεντέλο – ψησταριά Φαγάνας Ναύπακτο – κρεοπωλείο Σούζας – κρεατικά Δούρος.
Ακόμα όλους και όλες που μας πρόσφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο μας από τα καταστήματα τους και με τα χρήματα αυτά που μαζεύτηκαν κάναμε την αρχή για να νομιμοποιήσουμε την ομάδα μας κάνοντας το καταστατικό μας κάτι που ελπίζουμε να γίνει μέσα στο 2019.
Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε το μαγαζί που μας φιλοξένησε “Το καφενείο Αφοι Φλέγγα” και για το δωρεάν ψήσιμο των λουκάνικων και το σερβίρισμα τους.

Το φλουρί της πίτας των μελών μας  «έπεσε» στον συντροχο Θοδωρή Περιστεριώτη όπου παρέλαβε μια εικόνα του Αγ. Χριστόφορου (προστάτης των οδηγών) ενώ το φλουρί των φίλων μας «έπεσε» στο μικρό γιο του Χρ. Σερεντέλλου τον Θοδωρή που παρέλαβε ένα κινητό προσφορά του Λ. Αντωνόπουλος – Γερμανός.

Ευχόμαστε σε όλους τους σύντροχους και τις οικογένειες τους χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία. Πολλά ταξίδια και χιλιόμετρα με ασφάλεια. Πάντα όρθιοι. Να ευχαριστήσουμε τέλος και το φωτο κλαμπ Μάκης (makis priovolos) για τη δωρεάν φωτογραφική και με βίντεο κάλυψη της εκδήλωσης μας».

Προτεινόμενα άρθρα