Δείτε το νέο στούντιο εκπομπών του emprosnews.gr (φωτο)

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου nafs στην πόλη της Ναυπάκτου η εφημερίδα «εμπρός» πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας 3 Φεβρουαρίου την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, παρουσιάζοντας παράλληλα τις νέες ενημερωτικές και εμπορικές παρεμβάσεις που έχουν σχεδιαστεί για την περιοχή της Ναυπακτίας και της Δωρίδας. Μετά από δύο χρόνια, από την αλλαγή ιδιοκτησίας της εφημερίδας, και τη σταθερά ανοδική πορεία που καταγράφει, οι άνθρωποι της εφημερίδας παρουσίασαν μεταξύ άλλων το νέο στούντιο παραγωγής εκπομπών, αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια από τους παρευρισκόμενους.

Πιο συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Καρανικόλας παρουσίασε την ηλεκτρονική έκδοση της «εμπρός», το site emprosnews.gr, το οποίο από το απόγευμα της Δευτέρας είναι και πάλι στον αέρα για το αναγνωστικό κοινό, μετά από ένα μικρό διάλειμμα αναδιοργάνωσης. Με νέα σχεδίαση και πιο φιλικό στην ανάγνωση, περιλαμβάνει το σύνολο της ύλη της εφημερίδας, αλλά και εκείνη της καθημερινότητας για τη Ναυπακτία και τη Δωρίδα, με αναφορές και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Στόχος, όπως εξήγησε, είναι η ενημέρωση με την ταυτόχρονη διασφάλιση της αξιοπιστίας του τι διαβάζει ο αναγνώστης, την εποχή που το διαδίκτυο κατακλύζεται από ειδήσεις αμφιβόλου προέλευσης και το κυριότερο χωρίς υπογραφή.

«Το διαδίκτυο όμως μας επιτρέπει να δημιουργούμε παρεμβάσεις ενημέρωσης και διαλόγου, μέσω της εικόνας και του ήχου», είπε ακολούθως, εστιάζοντας στην ενότητα web του site, και γυρίζοντας χρονικά λίγο πίσω τους παρευρισκόμενους, όταν στις πρόσφατες εκλογές (αυτοδιοικητικές και εθνικές) το emprosnews.gr παρουσίασε συνεντεύξεις υποψηφίων με παραγωγές υψηλής αισθητικής και άρτιας οργάνωσης. Στο σημείο εκείνο δόθηκαν στο κοινό και οι πρώτες εικόνες από το στούντιο που δημιούργησε η εταιρεία, έναν πλήρως εξοπλισμένο χώρο για την παραγωγή εκπομπών, ο οποίος μπορεί εύκολα να αλλάξει μορφή ανάλογα με το ύφος και το είδος της.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του.

Προτεινόμενα άρθρα