«Δεν υπάρχει κράτος, μαντάμ» στο Τεχνουργείον

Ο πληθωρικός «μαντάμ» παιχνιδιάρης τραγουδοποιός Παντελής Αμπαζής συναντά (εν χορδαίς και οργάνοις) τον «σανιδοφάγο» δημοφιλή ηθοποιό Γεράσιμο Γεννατά. Η μουσικοθεατρική παράσταση θα παρουσιαστεί στη Ναύπακτο, την ερχόμενη Κυριακή 27 Ιανουαρίου, στις 20:30 το απόγευμα, στον πολυχώρο τέχνης «Τεχνουργείον» στην παραλία του Γριμπόβου.

Μπαίνει λίγο στα χωράφια του, παιζοτραγουδά και χορεύει μαζί του. Ελαφρά τραγούδια και βαριά λαϊκά, με jazz διάθεση και rock άποψη!
Ο «ανεξήγητα αρέσω» αιδοιοαοιδός φλερτάρει τη «madame» του και με το «γατόνι» αγκαλιά, δε δείχνει κανένα έλεος για τους κοντούς! αλλά ομολογεί «δε δουλεύω» και τραγουδά στη «Svetlana» τον «ύμνο των χοντρών» και όλοι μαζί αναφωνούν «ζήτω τα λαϊκά κορίτσια!»
Ο Γεράσιμος Γεννατάς «διηγείται» μελωδικά τα τραγούδια, πλέκοντας με δεξιοτεχνία και υποκριτική μαεστρία, τη μουσική με το θέατρο, το stand up comedy με την επιθεώρηση. Εξάλλου τι άλλο είναι ένα τραγούδι, από έναν τρίλεπτο μονόλογο μετά μουσικής; Μια μικρή ιστορία με κατάλληλη μουσική υπόκρουση, ένα σενάριο τσέπης, με αρχή, μέση και τέλος.
Μαζί είναι κάτι παράξενα γοητευτικό! Παίζουν, χορεύουν, τραγουδούν, πειράζουν ο ένας τον άλλον, αυτοσαρκάζονται, βάζουν στο κόλπο το κοινό, τσιγκλάνε τους μουσικούς και απογειώνουν την παράσταση με σπαραξικάρδιες πρόζες, παρεξηγημένα λούμπεν λαϊκά και πιπεράτα παραδοσιακά τραγούδια.
Συμμετέχουν:
·         Παντελής Αμπαζής
·         Γεράσιμος Γεννατάς
·         Γιάννης Δοναδίκης – πιάνο
·         Λάκης Αργυριάδης – μπουζούκι
Είσοδος: 10 ευρώ
Προπώληση – μειωμένο: 8 ευρώ (Τεχνουργείον – NEHLYS)
πληροφορίες – κρατήσεις: 6946217750

Προτεινόμενα άρθρα