Δημοκρατικά η βάπτιση της παράταξης του Θ. Ασημάκη

Στοχεύοντας στο να δημιουργηθεί ένας συμμετοχικός συνδυασμός, ο υποψήφιος δήμαρχος Δωρίδος Θάνος Ασημάκης, ζητά από τους πολίτες να πουν την άποψή τους για το ποιο πρέπει να είναι το όνομα της παράταξης. Με αυτό τον τρόπο θέλει να στείλει ένα πρώτο, έμπρακτο μήνυμα, ότι η γνώμη όλων έχει τη δική της σημασία, ακόμα και για τα πιο απλά θέματα, βάζοντάς τους παράλληλα στη διαδικασία να έρθουν σε διάδραση με την παράταξη.

Οι πιθανές επιλογές, που δίνει στο κάλεσμά του, είναι δύο, και πιο συγκεκριμένα το «Νέα Αρχή για τη Δωρίδα» και το «Όραμα για τη Δωρίδα. Αναλυτικότερα στο κάλεσμά του αναφέρει:

 «Φίλε Συνδημότη, φίλη Συνδημότισσα, Πιστεύουμε στην ενεργή συμμετοχή των δημοτών στις διαδικασίες διοίκησης του Δήμου μας. Συμμετοχή που πρέπει να ξεκινάει ακόμα και από τα απλά πράγματα. Θέλουμε να δώσουμε το πρώτο στίγμα της φιλοσοφία μας για την συνδιαμόρφωση των επιλογών του δήμου μας, ξεκινώντας από τα του οίκου μας, με την επιλογή του ονόματος του υπό σύσταση Συνδυασμού μας.

Οι αρχές και οι θέσεις μας παραμένουν αδιαπραγμάτευτες, αλλά σε όλα τα άλλα είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις. Μία πρώτη ένδειξη συμμετοχής είναι να μας γνωρίσεις την προτίμησή σου ως προς το όνομα του Συνδυασμού:
1. Νέα αρχή για τη Δωρίδα
2. Όραμα για τη Δωρίδα

 Μπορείς να συμμετέχεις στην ηλεκτρονική ψηφοφορία μας στη σελίδα μας στο Facebook «Θάνος Ασημάκης – Υποψήφιος Δήμαρχος Δ. Δωρίδος»

Προτεινόμενα άρθρα