Δύο νέες ταινίες από σήμερα στο θερινό κινηματογράφο της Ναυπάκτου

Ξεκινούν από σήμερα Πέμπτη, οι νέες προβολές του θερινού κινηματογράφου REX στην πόλη της Ναυπάκτου. Έως και την ερχόμενη Τετάρτη, όπου και θα ολοκληρωθούν οι προβολές για φέτος το καλοκαίρι, θα προβάλει καθημερινά δύο ταινίες, στις 20:00 την παιδική «Scoob» και στις 21:50 την ταινία «Το Κυνήγι» (The Hunt).

Scoob

Με την παρέα των Fred, Vilma, Daphne, Shaggy και Scooby να έχουν λύσει άπειρα μυστήρια, μένει να απαντηθεί το μεγαλύτερο απ’ όλα, πώς γνωρίστηκαν ο Shaggy και ο Scooby.

Το “Scoob!” σκηνοθετήθηκε από τον Tony Cervone ενώ τις φωνές τους δανείζουν οι: Will Forte ως ο καλύτερος φίλος του Scooby-Doo, Shaggy, Mark Wahlberg ως Blue Falcon, Jason Isaacs ως Dick Dastardly, Gina Rodriguez ως Velma, Zac Efron ως Fred, Amanda Seyfried ως Daphne, Kiersey Clemons ως την πιλότο του Falcon Fury, Dee Dee Skyes, Ken Jeong ως ο Dynomutt του Falcon Force, Tracy Morgan ως Captain Caveman, και Frank Welker ως Scooby-Doo.

Το Κυνήγι (The Hunt)

Θρίλερ 2020 Διάρκεια: 90′

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Κρεγκ Ζόμπελ με τους: Μπέτι Γκίλπιν, Έμα Ρόμπερτς, Χίλαρι Σουάνκ, Άικ Μπάρινχολτζ

Μια μυστήρια ομάδα πλουσίων απαγάγει άγνωστους μεταξύ τους ανθρώπους σε απομακρυσμένη τοποθεσία με σκοπό να τους κυνηγήσει μέχρι θανάτου.

Προτεινόμενα άρθρα