Δ. Ζέλιος: «Άξιζε 100% η συμμετοχή μας στο «100% Hotel Show 2019»

Γράφει ο Δημήτρης Ζέλιος

Το 100% Hotel Show 2019 επέστρεψε από τις 15 έως τις 18 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, σε μια διοργάνωση που σηματοδότησε τη νέα εποχή του θεσμού.
Με την έκθεση να εξελίσσεται στο σημαντικότερο event Ξενοδοχειακής Ανάπτυξης, η Θερμοζέλ και οι νεότερες επιχειρήσεις μας, η DIZE και η DimitrisZelios απάντησαν θετικά για τέταρτη χρονιά στην πρόσκληση για συμμετοχή στην 7η διοργάνωση της απόλυτης Premium Έκθεσης για Ξενοδόχους και Villa Owners.
Και μάλιστα ταίριαζαν άψογα στο στρατηγικά άρτιο περιβάλλον της έκθεσης 100% Hotel Show, ενός από τα σημαντικότερα ξενοδοχειακά events της χρονιάς, που ομολογουμένως δίνει αξία στην διεύρυνση ελληνικών brands, όχι μόνο σε εγχώριες αλλά και σε διεθνείς συνεργασίες με ξενοδοχεία από όλον το κόσμο.
Στο εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρο Α24 στην κατηγορία Furniture-Textiles-Housekeeping ξεναγήσαμε μέσα σε τέσσερις μέρες, περισσότερους από 1000 επισκέπτες, στην εταιρεία Θερμοζέλ που δραστηριοποιείται με αξιοπιστία στο χώρο των προϊόντων καύσης ακολουθώντας σταθερά βήματα μιας μακρόχρονης πορείας. Ταυτόχρονα, λανσάραμε τα τελευταία μοντέλα προϊόντων από τις νεότερες επιχειρήσεις μας στο χώρο του design, την DIZE και την DimitrisZelios
Στη Dize www.dize.gr όπως διαπίστωσε το κοινό, σχεδιάζουμε και παράγουμε μεταλλικά διακοσμητικά και χρηστικά μικροαντικείμενα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου ενώ στην DimitrisZelios σχεδιάζουμε και παράγουμε art τζάκια και barbeque καθώς και έπιπλα με βασικό υλικό το μέταλλο καθώς και custom made κατασκευές.
Μετά από μια μία περίοδο εξαντλητικής προετοιμασίας και φυσικής παρουσίας μπορώ να πω με βεβαιότητα πως “ως εκθέτης του 100% Hotel Show είχα την ευκαιρία να έρθω σε επαφή με ένα δυνητικό αγοραστικό κοινό πραγματικά υψηλού ενδιαφέροντας, με αποτέλεσμα είτε να κλείσω ουσιαστικές επικερδείς συμφωνίες είτε να δημιουργήσω σοβαρές προοπτικές να αποκτήσω νέες συμφωνίες”.
Επιπλέον, διαπίστωσα για ακόμη μία φορά κάτι πραγματικά ουσιαστικό: “το πόσο ικανή, αλλά και δυνατή στην επικοινωνία με τον κόσμο είναι η ομάδα των συνεργατών μου.”.
Κάπως έτσι λοιπόν, όλοι μαζί ανανεώσαμε το ραντεβού μας για του χρόνου, με την πίστη ότι θα εμφανιστούμε στην “100% Hotel Show 2020” ακόμη πιο δημιουργικοί και με νέες σχεδιαστικές ιδέες.

Προτεινόμενα άρθρα