Δ. Κωνσταντόπουλος: «H Κυβέρνηση επέδειξε ολιγωρία στην επίλυση των προβλημάτων του νοσοκομείου Αγρινίου»

Συνεχίζει τις περιοδείες του ο υποψήφιος βουλευτής ΚΙΝ.ΑΛ. Αιτωλοακαρνανίας, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος στο πλαίσιο των προεκλογικών του επαφών με πολίτες και εκπροσώπους φορέων του νομού.

Την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 επισκέφθηκε, μαζί με συνεργάτες του, το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου όπου συναντήθηκε και συζήτησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τη λειτουργία του Νοσοκομείου.

Μετά το πέρας της επίσκεψης ο κ. Κωνσταντόπουλος δήλωσε σχετικά «Τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό χρειάζονται διεξοδική παρακολούθηση προκειμένου να διασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου. Βασική μέριμνα της πολιτείας πρέπει να είναι η ενίσχυση του νοσοκομείου με μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Το 2016 κατέθεσα Επίκαιρη Ερώτηση για τα Προβλήματα στη λειτουργία των Νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου. Ωστόσο, η κυβέρνηση επέδειξε ολιγωρία στην επίλυσή τους. Εξήγησα ότι το Νοσοκομείο Αγρινίου αποτελεί έργο πνοής για όλη τη Δυτική Ελλάδα, καθώς διαθέτει όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και ταυτόχρονα εξυπηρετεί μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Μίλησα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η καρδιολογική και παιδιατρική κλινική και τις σοβαρότατες ελλείψεις στα αντίστοιχα τμήματα σε ιατρούς, νοσηλευτές και ιατρικό υλικό. Σήμερα περιμένουμε ακόμη απαντήσεις…»

Προτεινόμενα άρθρα