Εδώ θέλει δουλειά…

Είναι από τα βασικά ζητήματα που θα πρέπει κάποια στιγμή να απασχολήσουν την παρούσα δημοτική αρχή, και το οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να αναλύσουμε στο μέλλον για το πόσο σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξει σχετικά με την εικόνα της, είναι το ποια στελέχη της σηκώνουν το βάρος της έως σήμερα παραγωγής έργου.

Το κεφάλαιο αυτό, λόγω και των ιδιαίτερων συνθηκών της διοίκησης που επέβαλε η απλή αναλογική, έχει ήδη αποκρυσταλλώσει μία πρώτη προς τα έξω εικόνα της διοίκησης του δήμου, η οποία κατά την άποψή μου θα πρέπει να δουλέψει αρκετά πάνω σε αυτό. Θέλετε επειδή τα εκλεγμένα στελέχη της Συνεργασίας Πολιτών δεν είναι πολύ μπροστά των φώτων, θέλετε γιατί οι άλλοι δύο της συνεργασίας έχουν επιλέξει να τρέχουν τους δικούς τους τομείς με πιο… ήσυχο προφίλ, έως σήμερα λείπουν εκείνα τα πρόσωπα που θα σηκώσουν στις πλάτες τους την όποια παραγωγή έργου γίνεται, αφήνοντας το δήμαρχο σχεδόν μόνο στο κομμάτι αυτό, αλλά και στις όποιες αντιπαραθέσεις προκύπτουν, πράγμα που σημαίνει φθορά.

Και για να μη μπερδευόσαστε δε μιλώ μόνο για τα όσα γίνονται εντός των τειχών του δημοτικού συμβουλίου,  τα οποία έχουν και περιορισμένη διείσδυση στην κοινωνία.

Από τα παραπολιτικά σχόλια της εφημερίδας «εμπρός»

Προτεινόμενα άρθρα