Εκδρομή του Πολιτιστικού Συλλόγου Βελβίνας στα Μετέωρα στις 29 Σεπτεμβρίου

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Βελβίνας “Η Αγία Τριάδα”, μετά και την επιτυχημένη μονοήμερη εκδρομή που διοργάνωσε στο Πάπιγκο, διοργανώνει ακόμη μία μονοήμερη εκδρομή στα Μετέωρα, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής:  Αναχώρηση απο Ναύπακτο στις 07:00, στάση για καφέ στα Γιάννενα, στη συνέχεια μέσω Εγνατίας οδού πηγαίνουμε στα Μετέωρα, επίσκεψη και ξενάγηση σε δυο υπέροχα μοναστήρια στα οποία θα παραμείνουμε για αρκετή ώρα. Μετά από τα Μετέωρα θα μεταβούμε στη Καλαμπάκα για φαγητό και θα υπάρχει ελευθερος χρόνος. Έπειτα θα επισκεφθούμε τα Τρίκαλα για καφε και περιήγηση στην αγορά. Με μια ενδιάμεση στάση στη Λαμία θα επιστρέψουμε στη Ναύπακτο.

Ήδη οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Εχουν καλυφθεί οι θέσεις ενός λεωφορείου και επειδή υπάρχουν ακόμη συγχωριανοί κα φίλοι του Συλλόγου που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδρομή, το Δ.Σ. αποφάσισε να δρομολογήσει και δεύτερο λεωφορείο.

Όσες και όσοι επιθυμούν να έρθουν στην εκδρομή, παρακαλούνται να επικοινωνησουν στα τηλέφωνα: 6972013595 (Σωτήρης Καρέλης) και 6947307302 (Χρήστος Αδραχτάς). Τιμή εισιτηρίου, 25 ευρώ.

Προτεινόμενα άρθρα