Εμείς τα γράφαμε από καιρό ενώ άλλοι μιλούσαν για διαψεύσεις

Εδώ στην «Ε» μπορούμε να λέμε στους αναγνώστες μας, από τη στιγμή κυκλοφορίας της εφημερίδας υπό νέα ιδιοκτησία, γι’ αυτή δικαιούμαι να μιλήσω και μόνον, πως τους έχουμε γράψει πολύ καιρό πριν γι’ αυτά που θα ακολουθήσουν. Αναφέρομαι φυσικά στην κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της δημοτικής αρχής, και τα όσα την έχουν ταλανίσει έως σήμερα.

Πρώτα εδώ  διαβάσατε για τα σενάρια που υπάρχουν για το μέλλον της παράταξης, πρώτα εδώ διαβάσατε υπό τη μορφή ανάλυσης για τις τάσεις που υπάρχουν στο εσωτερικό της, πρώτα εδώ διαβάσατε για τα μέτωπα που έχουν διαμορφωθεί χαράσσοντας και την τακτική των ενεργειών τους, βλέποντας προς την επόμενη μέρα του δήμου. Η παραίτηση του Γιάννη Σύψα υπήρξε απλά μία συνέχεια των κατά καιρούς ρεπορτάζ που έχουμε κάνει για την Ενωτική Πρωτοβουλία. Τα όσα αναφέρει στην επιστολή του προς το δήμαρχο, ο πρώην πλέον αντιδήμαρχος, αποτελούν την ΑΠΟΛΥΤΗ επιβεβαίωση των όσων σας έχουμε γράψει για τα εσωτερικά της ομάδας και κυρίως για το πώς μπορεί ή όχι να προχωρήσει προς τις εκλογές του Μαΐου.

Η αλήθεια κερδίζει δηλαδή, όσο κι αν αυτό ενοχλεί ορισμένους, οι οποίοι μιλούσαν για διαψεύσεις, λες και δεν ήξεραν… Και που είστε, σχετικά με τις επιβεβαιώσεις, είμαστε ακόμα στην αρχή…

Από τα παραπολιτικά σχόλια της εφημερίδας “Εμπρός” 

Προτεινόμενα άρθρα