Εορτασμός της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας»

H εορτή των Αγίων Πάντων έχει καθιερωθεί από την Ελληνική Πολιτεία ως ημέρα τιμής στους απόστρατους Αστυνομικούς, για την επιβράβευσή τους και την αναγνώριση της προσφοράς τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικότερα στο κοινωνικό σύνολο, κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

Για το σκοπό αυτό, τελέστηκε σήμερα (23.06.2019) δοξολογία υπέρ των Απόστρατων Αστυνομικών στον Ιερό Ναο Αγίου Σπυρίδων, στο Μεσολόγγι.
Παράλληλα, αναγνώστηκε η ημερήσια διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου κ. Αριστείδη Ανδρικόπουλου.

Στην εκδηλώση παρέστησαν, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Μεσολογγίου κ. Μελιστας Σπύρος καθώς και ο πρόεδρος Συνδέσμου Αποστράτων Ναυπακτίας & Δωρίδας κ. Σμπούκης Βασίλης, με πλήθος αποστράτων και εν ενεργεία Αστυνομικών καθώς και πολίτες.

Ακολούθησε μικρή δεξίωση από τον αστυνομικό διευθυντή Αιτωλίας κ. Ιωάννη Νταλαχάνη στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Μεσολογγίου.

Προτεινόμενα άρθρα