Επανέναρξη προπονήσεων για τμήματα του ΠΑΣ Ναυπάκτου από 25 Μαϊου

Ο ΠΑΣ Ναυπάκτου λαμβάνοντας υπ’ όψιν την ΚΥΑ υπ’ αριθμ. ΦΕΚ 1868/Β/17-5-2020, καθώς και τις οδηγίες που εξέδωσε η Γ.Γ.Α, αποφασίζει την επανέναρξη των προπονήσεων των αθλητών του από 13 ετών (γεννημένοι 2007) και άνω, τη Δευτέρα 25/05/2020.
Ο σύλλογός μας ενημερώνει, ότι το Παπαχαραλάμπειο Εθνικό Στάδιο Ναυπάκτου, πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις κανόνων υγιεινής βάση των επίσημων οδηγιών που έχουν δοθεί. Παράλληλα θα εφαρμοστούν οι οδηγίες της Γ.Γ.Α. ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους ώστε η επανέναρξη των προπονήσεων να γίνει ομαλά και με ασφάλεια. Γι΄ αυτό το λόγο είναι απαραίτητα το έντυπο Ιατρικό Ιστορικό Αθλητή, το οποίο συμπληρώνει και κρατάει ο γιατρός και η Ιατρική Βεβαίωση Αθλητή, την οποία πρέπει υποχρεωτικά να μας προσκομίσει ο κάθε αθλητής στην πρώτη προπόνηση. Το νέο πρόγραμμα των προπονήσεων θα ανακοινωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Ο ΠΑΣ Ναυπάκτου εύχεται, και θα συμβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η επιστροφή στην κανονικότητα να γίνει με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια για όλους μας. Πρέπει τον αγώνα που δώσαμε όλοι, αυτό το διάστημα, να τον σεβαστούμε και να βγούμε πιο δυνατοί!
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τους υπεύθυνους προπονητές των τμημάτων.

Το Δ.Σ. του ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Προτεινόμενα άρθρα