Επαναληπτική Γενική Συνέλευση της Δωρικής Αδελφότητας-Αύριο στη Αθήνα στις 6:00 το απόγευμα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δωρικής Αδελφότητας προσκαλεί τα μέλη του Συλλόγου στην Επαναληπτική Γενική Συνέλευση αύριο  Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ., μετά και την αναβολή της  αρχικής που ήταν προγραμματισμένη για τις 30 Νοεμβρίου, αλλά δεν έγινε λόγω έλλειψης απαρτίας.

Η επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στη Δωρική Στέγη, Ιέρωνος 6 στο Παγκράτι και διέπεται από τα άρθρα 33 και 34 του ισχύοντος Καταστατικού της Δωρικής Αδελφότητας. Ως εκ τούτου, μη γενομένης απαρτίας κατά την πρώτη συνεδρίαση, επαναλαμβάνεται εντός 15 ημερών στον ίδιο τόπο, ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα και θεωρείται σε απαρτία οσαδήποτε και αν παρευρίσκονται, δικαιούμενα ψήφου, μέλη.

Θέματα Γενικής Συνέλευσης:
1.Οικονομικός Απολογισμός 2019
2.Απολογισμός Πεπραγμένων τριετίας 2017 – 2019
3.Ανακοίνωση Εκλογών προς ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου την τριετίας 2019-2021 (εφόσον έχει ολοκληρωθεί η έγκριση του τροποποιημένου καταστατικού από το Πρωτοδικείο)
4.Ορισμός Εφορευτικής Επιτροπής για την εκλογική διαδικασία
5.Ανακοινώσεις Προέδρου

Λεπτομέρειες προς ενδιαφερόμενους υποψηφίους για την τριετία 2020 – 2022 θα δοθούν σε επόμενη ανακοίνωση μετά την έγκριση του νέου καταστατικού από το Πρωτοδικείο.

Προτεινόμενα άρθρα