Ευχές για καλή χρονιά και συνέχεια στις επιτυχίες από τον ΑΣΟΝ

Ο Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Ναυπάκτου ΑΣΟΝ «ΕΠΑΧΤΟΣ» το απόγευμα του Σαββάτου 8 Φεβρουαρίου στην αίθουσά του (Καλυδώνος 20-Ναύπακτος), πραγματοποίησε την ετήσια Γ.Σ. των μελών του, όπου ο πρόεδρος Παναγιώτης Νάκης έκανε τον απολογισμό της δράσης του Δ.Σ. για έτος 2019, παρουσιάζοντας  και τον προγραμματισμό για το έτος 2020.

Ακολούθησε το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας (προσφορά του ζαχ/στείου Νικολάου Παύλου), μέσα σε ζεστή ατμόσφαιρα με παρευρισκομένους μέλη, αθλητές, γονείς και φίλους του Συλλόγου. Το φλουρί της βασιλόπιτας, που αντιστοιχούσε σε ρολόι χειρός, κέρδισε ο αθλητής Σφήκας Ιωάννης.

Την εκδήλωση που ευλόγησε ο π. Χαντζής, τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Ναυπακτίας  Βασίλης Γκίζας καθώς και ο πρώην δήμαρχος Τάκης Λουκόπουλος.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, μίλησε για τη σημασία που έχει το σκάκι στη ζωή των ασχολουμένων με αυτό, τις πολλές και σπουδαίες επιτυχίες που είχαν οι αθλητές του στις Πανελλαδικές εξετάσεις, ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν (χορηγούς κλπ) και τους γονείς των παιδιών και ευχήθηκε σε όλους καλή δημιουργική χρονιά με υγεία.

Προτεινόμενα άρθρα