Ευχές για καλή χρονιά με κέρδη από την Ομοσπονδία

Την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Ναυπακτίας και Δωρίδας, παρουσία του εφημέριου του Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής π. Γ.  Παπαβαρνάβα, των βουλευτών του νομού Δ. Κωνσταντόπουλου και Σπ. Λιβανού, του δημάρχου Ναυπακτίας Β. Γκίζα, των πρώην δημάρχων Τ. Λουκόπουλου, Γ. Μπουλέ και Γ. Νταουσάνη, του αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Αιτ/νίας Π.Ράπτη, αντιδημάρχων, εκπροσώπων φορέων και αρχών του τόπου.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θέμης Δαβανέλλος, αφού χαιρέτησε τους παριστάμενους, αναφέρθηκε στον αγώνα των επαγγελματιών να σταθούν όρθιοι στα χρόνια της κρίσης, αλλά και σε εκείνο του φορέα που στέκεται αρωγός στις προσπάθειες των μελών του, παλεύοντας για τις καλύτερε δυνατές συνθήκες της αγοράς, αλλά και την καλύτερη δυνατή συνεργασία με τους λοιπούς φορείς της περιοχής ώστε όλοι μαζί στο σύνολό τους να βγουν κερδισμένοι.

Χαιρετισμό απεύθυναν τόσο ο δήμαρχος Ναυπακτίας, όσο και οι δύο βουλευτές που έδωσαν το παρών, δηλώνοντας συμπαραστάτες στο έργο της Ομοσπονδίας και των ανθρώπων της που αποτελούν στην ουσία τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας. Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως ο Δ. Κωνσταντόπουλος δράττοντας την ευκαιρία έκανε αναφορές και σε θέματα που αφορούν την περιοχή, γενικότερης φύσεως μάλιστα, μιας και ανατρέχοντας στο χρόνο βρέθηκε μπροστά μέχρι και στο ΒΙΟΠΑ της πεδιάδας του Μόρνου, ή το περιβόητο τούνελ του κάστρου, για τα οποία όπως είπε μιλούσε ο ίδιος όταν ήταν στην αυτοδιοίκηση από το 1998 και που όμως είναι ζητούμενα για τον τόπο ακόμα και σήμερα. Μίλησε ακόμα για το έργο της ανάπλασης, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τις σπηλαιώσεις του λιμανιού και το πως όλα αυτά μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους, ενώ τέλος έδωσε συγχαρητήρια και στην πρώην πλέον διοίκηση του Παπαχαραλαμπείου Σταδίου για το έργο που παρήγαγε, ευχόμενος καλή θητεία στη νέα.

 

 

 

 

 

Προτεινόμενα άρθρα