Ευχαριστήρια επιστολή του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ναυπακτίας προς το Σπ. Λιβανό

Το βουλευτή Αιτ/νίας Σπήλιο Λιβανό ευχαριστεί με επιστολή του το Γραφείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Δήμου Ναυπακτίας. Η επιστολή, που υπογράφουν ο αντιδήμαρχος Ντίνος Τσουκαλάς και η Συντονίστρια του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Αικατερίνη Μαραγιάννη, αναφέρει:

«Αξιότιμε κ.Λιβανέ,

Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την πολύτιμη βοήθειά σας και την έμπρακτη αλληλεγγύη που καταδείξατε με τη χορήγηση μεγάλης ποσότητας ψαριών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο-Παροχή Συσσιτίου του Δήμου Ναυπακτίας.

Ιδιαίτερα τη δεδομένη χρονική περίοδο, λόγω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας, η στήριξή σας αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική.

Επιτρέψτε μας να σας αναφέρουμε ότι, από τις 12 Μαρτίου 2018, οπότε και λειτουργεί στον Δήμο μας Κοινωνικό Παντοπωλείο και Δημοτικό Συσσίτιο εξυπηρετούνται 250 οικογένειες που διαβιούν στα όρια της φτώχειας. Σε καθημερινή βάση διανέμουμε τουλάχιστον 150 γεύματα και σε μηνιαία τουλάχιστον 250 δέματα τροφίμων. Ως εκ τούτου, κάθε βοήθεια λειτουργεί εξόχως ενισχυτικά στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για την ανακούφιση των συμπολιτών μας.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την ευαισθησία σας».

Προτεινόμενα άρθρα