Ευχαριστήριο μήνυμα του Β. Γκίζα προς την Περιφέρεια για την παρέμβαση στην ορεινή Ναυπακτία

Η πτώση των βράχων που σημειώθηκε νωρίς χθες το πρωί στο δρόμο προς τα χωριά της ορεινής Ναυπακτίας, μεταξύ της γέφυρας στο Χάνι Ρέρεσης και της Λιμνίστας, προκάλεσε αλλαγή στο οδικό δίκτυο για την εξυπηρέτηση του κόσμου. Η άμεση παρέμβαση της Περιφέρειας, η οποία έστειλε μηχανήματα προκειμένου να επιχειρήσουν στο σημείο, έφερε και την ευχαριστήρια ανακοίνωση του δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα, στην οποία σημειώνει:

«Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριος Αθ. Φαρμάκης, για την άμεση αντίδρασή του στο πρόβλημα που παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί με την πτώση των βράχων στο Χάνι Ρέρεσης. Εντός δύο ωρών στάλθηκαν τα απαιτούμενα μηχανήματα, τα οποία ξεκίνησαν να εργάζονται πυρετωδώς, προκειμένου να παραδοθεί ο δρόμος σε κυκλοφορία το συντομότερο δυνατό».

Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, για το χρονικό διάστημα, από την 3-4-2020 έως την 11-04-2020 θα πραγματοποιηθεί ολική διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων επί της Επαρχιακής Οδού Ναυπάκτου – Άνω Χώρας (42ο χιλιόμετρο) της Δ.Ε. Αποδοτίας του Δήμου Ναυπακτίας. Επισημαίνεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται και θα διεξάγεται μέσω των Επαρχιακών Οδών Λιδωρικίου – Ερατεινής και Κεντρικής Καταφυγίου Ανθόφυτου. Το Τμήμα Τροχαίας Ναυπακτίας συνιστά στους οδηγούς να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Προτεινόμενα άρθρα