«Ευχαριστώ» προς τους εθελοντές για την αιμοδοσία στο Καστράκι

Ο Σύλλογος Αιμοδοτών Καστρακίου Δωρίδος με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τους εθελοντές για την προσφορά αίματος. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες του συλλόγου μας, καθώς για μια ακόμη φορά έδειξαν την αγάπη τους για τον συνάνθρωπο, αφού κατά την αιμοδοσία που έγινε την Κυριακή 3-1-2021 και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες αλλά και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται για τον COVID-19,προσήλθαν μαζικά.

Καθ’ όλη την διάρκεια της διαδικασίας οι Ιατροί και το Νοσηλευτικό προσωπικό δεν σταμάτησαν να παίρνουν αυτό το πολύτιμο αγαθό που ούτε αγοράζεται, ούτε παράγεται, αλλά «μόνο δωρίζεται».

Η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προηγούμενη, καθώς συγκεντρώθηκαν 75 μονάδες αίματος στα γραφεία του Συλλόγου μας στο Καστράκι Δωρίδας και περίπου άλλες 10 μονάδες αίματος στο Γ.Ν.Πατρων “Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ” από εθελοντές αιμοδότες που δεν μπόρεσαν να μετακινηθούν.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί από τα βάθη της ψυχής του, όλους τους εθελοντές αιμοδότες, τους Ιατρούς, το Νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και τα Μ.Μ.Ε. για την βοήθεια τους στην μεγάλη αυτή επιτυχία και υπόσχεται ότι θα συνεχίσει με το ίδιο σθένος για μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον, πάντα με την βοήθεια και συμπαράσταση των εθελοντών αιμοδοτών.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΝΤΟΤΣΙΚΑΣ

Προτεινόμενα άρθρα