Η αντίδραση του Απόλλωνα Ευπαλίου για την αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων

“Σήμερα ανακοινώθηκε η αναστολή των αγώνων  Πρωταθλημάτων και του  Κυπέλλου της ΕΠΣ Φωκίδας για ένα μήνα…; Καλή χρονιά και βλέπουμε, θυμηθείτε το…”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ομάδα του Απόλλωνα Ευπαλίου, συνεχίζοντας:

“Αναστέλλονται τα όνειρα και η αγάπη του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή ?

Αναστέλλεται η προσπάθεια  των παιδιών που μοχθούν κάτω από αντίξοες συνθήκες πολλές φορές, σε γήπεδα σκοτώστρες χωρίς καμία οικονομική βοήθεια ?

Αναστέλλεται ο αγώνας που κάνουν οι παράγοντες που δεν είναι φυσικά ούτε εφοπλιστές , ούτε ΠΑΕ με τηλεοπτικά δικαιώματα αλλά άνθρωποι που από το υστέρημα τους αγωνίζονται να κρατήσουν την ομάδα του τόπου τους ζωντανή?

Ο κόσμος συγχρωτίζεται σε ουρές στις τράπεζες καθημερινά….

Στα ΜΜΜ  ο κόσμος σαρδελοποιείται για να πάει στην δουλειά του ……

Στα σχολεία τα παιδιά συνωστίζονται σε αίθουσες των 25 παιδιών…………

Στα νοσοκομεία η κατάσταση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού είναι στο κόκκινο……..

Στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με την τήρηση αυστηρών πρωτοκόλλων υγείας , με θεατές σε λίστα καταγεγραμμένη σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ , χωρίς έσοδα από πουθενά  αλλά με πολλές υποσχέσεις  από το Υπουργείο Αθλητισμού…….αποφασίζουμε και διατάσουμε την ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ τινάζοντας κυριολεκτικά τον όποιον οικονομικό  προγραμματισμό του κάθε ερασιτεχνικού σωματείου  χωρίς κανείς να ενδιαφέρεται για το αύριο  του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου…….

Έναν οικονομικό προγραμματισμό με ελάχιστο τίμημα ανάλογα των στόχων του κάθε σωματείου 20.000 euro…..

Δεύτερη φορά μάλιστα σε μια χρονιά που τυχόν έσοδα από καλοκαιρινές εκδηλώσεις δεν υπήρξαν, δεύτερη φορά σε μια χρονιά που οι “αιμοδότες” των σωματείων είδαν τις δουλειές τους να αντιμετωπίζουν τεράστιες δυσκολίες!

Την οποιαδήποτε αγωνιστική παράταση της σεζόν ποιός θα την πληρώσει? Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβετε ότι η ενασχόληση κάποιων ρομαντικών με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό δεν είναι επένδυση με μπίζνα αλλά ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΓΑΠΗΣ για τον τόπο που εκπροσωπούν! Φτάνει πια…….?

Εμείς ως Απόλλων Ευπαλίου Tihio Race πλέον κρατάμε τις επιφυλάξεις μας……..!!!”

Δ.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ TIHIO RACE

Προτεινόμενα άρθρα