Η γαλανόλευκη στον ψηλότερο πυλώνα της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου

Δύο εργαζόμενοι στη Γέφυρα, η Δήμητρα Μυλωνά και ο Νίκος Ανδρεόπουλος, ύψωσαν τη γαλανόλευκη στον ψηλότερο πυλώνα της Εθνικής Γέφυρας της Ελλάδας, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας στην καρδιά μιας ιδιαίτερα δυσχερούς συγκυρίας, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η ανάσρτηση στη σελίδα της γέφυρας ανέφερε: “Μια αφορμή για να «θρώσκουμε άνω» ανήμερα της 199ης επετείου της ελληνικής επανάστασης. Μια ευχή να μας βρει η 200η επέτειος ενωμένους, σοφότερους και… νικητές!

Η εκφώνηση και η ανάκρουση του εθνικού ύμνου είναι παρμένες από τις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004, μια σπουδαία χρονιά εθνικής ανάτασης, η οποία συνέπεσε με τη «γέννηση» της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Τα περιοριστικά μέτρα πρόληψης για την προστασία του προσωπικού της Γέφυρας και η ανακατανομή των βαρδιών, όσο και η καιρική αβεβαιότητα, δεν κατέστησαν δυνατό φέτος τον επετειακό σημαιοστολισμό, δίνοντας την ευκαιρία αξιοποίησης οπτικού υλικού προτερόχρονης περιόδου”.

Εθνική Επέτειος, Εθνικός ύμνος, Εθνική Γέφυρα 2020

Δύο συνάδελφοί μας, η Dimitra Mylona και ο Nikos Andreopoulos υψώνουν τη γαλανόλευκη στον ψηλότερο πυλώνα της Εθνικής Γέφυρας της Ελλάδας, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας στην καρδιά μιας ιδιαίτερα δυσχερούς συγκυρίας, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Μια αφορμή για να «θρώσκουμε άνω» ανήμερα της 199ης επετείου της ελληνικής επανάστασης. Μια ευχή να μας βρει η 200η επέτειος ενωμένους, σοφότερους και… νικητές!Η εκφώνηση και η ανάκρουση του εθνικού ύμνου είναι παρμένες από τις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004, μια σπουδαία χρονιά εθνικής ανάτασης, η οποία συνέπεσε με τη «γέννηση» της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης».ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Τα περιοριστικά μέτρα πρόληψης για την προστασία του προσωπικού της Γέφυρας και η ανακατανομή των βαρδιών, όσο και η καιρική αβεβαιότητα, δεν κατέστησαν δυνατό φέτος τον επετειακό σημαιοστολισμό, δίνοντας την ευκαιρία αξιοποίησης οπτικού υλικού προτερόχρονης περιόδου.

Posted by Mazi-gefyra on Wednesday, March 25, 2020

Προτεινόμενα άρθρα