Η εικόνα της Πρωτοβουλίας και ο Α. Κοτσανάς στη Ναύπακτο

Σας έχω γράψει εδώ και ημέρες πως περιμένω την «αντίδραση» της δημοτικής αρχής στο ντεμαράζ απωλειών που κατέγραψε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, έχοντας μάλιστα την άποψη, σε αντίθεση με πολλούς, πως ο Τ. Λουκόπουλος δεν έχει εξαντλήσει το πολιτικό του κεφάλαιο στην περιοχή.
Στο πλαίσιο αυτής της «αντίδρασης», αναμένουμε, πέρα από τις ανακοινώσεις για έργα που γίνονται ή δρομολογούνται, και εκείνες τις προσθήκες που θα επιχειρηθεί να «σβήσουν» τη χασούρα που προκαλούν οι αποχωρήσεις στελεχών. Η Πρωτοβουλία είναι δεδομένο πως θα ανακατέψει την τράπουλα, συνεχίζοντας να έχει ως δυνατό της χαρτί τον ίδιο τον Τάκη Λουκόπουλο, ο οποίος ως πρόσωπο στην πόλη της Ναυπάκτου συνεχίζει να «περπατά» καλά. Με δεδομένο μάλιστα πως συνεχίζει να έχει στις τάξεις της στελέχη που έχουν καλή ψηφοσυλλεκτική ικανότητα, εικάζω ότι το βάρος θα πέσει σε αυτό που γράφω σε άλλο σχόλιο, δηλαδή στην κατάρτιση μιας ομάδας με πρόσωπα που θα τρέξουν για τη φανέλα, και κυρίως στην περίπτωση που αναφερόμαστε για τον ίδιο το δήμαρχο.
Επειδή εντός της παράταξης υπάρχει γνώση του πως γίνονται εκλογές, σε συνδυασμό φυσικά με το ότι αυτή τη στιγμή είναι στο τιμόνι του δήμου, με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό, οι άνθρωποι της πλειοψηφίας έχουν πέσει στη μάχη του να ελαχιστοποιούν πονοκεφάλους, μετά τις απανωτές ημικρανίες που πέρασαν τις προηγούμενες εβδομάδες. Ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αλλά θα μου επιτρέψετε να επιμείνω στο ότι η Πρωτοβουλία δεν έχει σπαταλήσει όλες της τις ζωές.   

Υγ: Με ενδιαφέρον αναμένεται η κατανομή των προσώπων στο ψηφοδέλτιο, καθώς εξ όσων γνωρίζω ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Κοτσανάς θέλει να είναι στο κεντρικό της Ναυπάκτου. Η επιθυμία αυτή, βέβαια, βρίσκει σοβαρές αντιστάσεις από άλλα πρόσωπα που βρίσκονται στην ομάδα, τα οποία μάλιστα υποστηρίζουν πως αυτό, στο τέλος, δεν θα γίνει πράξη. Αν ήταν να ποντάρω κάπου, για το που θα κάτσει εν τέλει η μπίλια, θα έλεγα ότι η επιθυμία του αντιδημάρχου θα ικανοποιηθεί. Το γιατί, βρίσκεται σε παλιότερο σχόλιο που είχα γράψει με τον τίτλο «Ο Α. Κοτσανάς αποφασίζει για το εάν θα κατέβει ο Τ. Λουκόπουλος».
Από τα παραπολιτικά σχόλια της εφημερίδας «Εμπρός»

Προτεινόμενα άρθρα