Η εκπομπή «Selfie» της Ερτ2… σήμερα στη Ναύπακτο

Δείτε σήμερα Κυριακή στις 20:00 την εκπομπή «SELFIE Reloaded» στην ΕΡΤ2. Στο 4ο επεισόδιο του 4ου κύκλου ταξιδεύει στην πόλη της Ναυπάκτου.

Τι είναι το SELFIE;

Το αγαπημένο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, που ταξιδεύει και παίζει σε όλη την Ελλάδα, ανανεώνεται και εμπλουτίζεται στον 4ο κύκλο εκπομπών του, για να μας χαρίσει ακόμα περισσότερες ταξιδιωτικές εμπειρίες και πιο πολλά παιχνίδια!

Το νέο κύκλο των 20 επεισοδίων του ανανεωμένου SELFIE Reloaded παρουσιάζει ο Παναγιώτης Κουντουράς, που είναι και ο σκηνοθέτης της εκπομπής.

Πώς παίζεται το SELFIE;

Το παιχνίδι αποτελείται από 4 γύρους (Town Selfie, Memory Selfie, Quiz Selfie και Action Selfie) και παίζεται σε διαφορετικά σημεία της πόλης που επισκεπτόμαστε κάθε φορά. Έτσι, οι πόλεις και οι περιοχές στις οποίες ταξιδεύουμε γίνονται ο φυσικός σκηνικός χώρος της εκπομπής. Σε κάθε επεισόδιο, δύο παίκτες διαγωνίζονται σε μια σειρά από δοκιμασίες, διεκδικώντας ένα ταξιδιωτικό έπαθλο!

Μέσα από τις δοκιμασίες και την εξέλιξη του παιχνιδιού οι τηλεθεατές γνωρίζουν, τα αξιοθέατα της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής, τις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, και τους ανθρώπους της.

To SELFIE είναι ένα πρωτότυπο ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι, ελληνικής έμπνευσης και παραγωγής, που προβάλει με σύγχρονο τρόπο τις ομορφιές της πατρίδας μας! #selfiegameGR @ertselfie

Δείτε το τρέιλερ

SELFIE s4 Trailer, E04 ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

SELFIE Reloaded: Στο 4ο επεισόδιο του 4ου κύκλου ταξιδεύουμε στη Ναύπακτο. ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ, στις 20:00, στην ΕΡΤ2.

Posted by The Selfie game on Tuesday, March 17, 2020

Προτεινόμενα άρθρα