Η καθαριότητα σε Ναύπακτο, Αντίρριο και Χάλκεια στην ατζέντα του Α. Κοτσανά

Συνεχίζοντας το μπαράζ των αναρτήσεών του που έχουν σχέση με τον τομέα καθαριότητας, ο πρώην αντιδήμαρχος Α. Κοτσανάς, τις τελευταίες ημέρες εστίασε αρχικά στην Ενότητα της Χάλκειας, ακολούθως σε εκείνη του Αντιρρίου και τέλος σε εκείνη της Ναυπάκτου, με μία αναφορά στο χώρο όπου βρίσκονται οι λάτρεις των Kitesurf και μία στην περιοχή της δεξαμενής.

«Έτσι εννοείτε κ. Τραχύλη την “επιστροφή στην κανονικότητα” της Δημοτικής ενότητας Χάλκειας;», ήταν το ερώτημα που έθεσε αρχικά, συνεχίζοντας επ’ αυτού:

«Επι 5 χρόνια κ. Τραχύλη όταν βρισκόσασταν στη θέση της Αντιπολίτευσης μάς εγκαλούσατε για πλημμελή καθαρισμό της Επαρχιακής οδού Γάλατα-Κρυονερίου.

Σήμερα που η ευθύνη της Δημοτικής Ενότητας Χάλκειας ανήκει σε εσάς και έχει “επιστρέψει η κανονικότητα στην περιοχή μετά το μνημόνιο” σύμφωνα με τα λεγόμενα σας, γιατί η Επαρχιακή οδός Γάλατα-Κρυονερίου τείνει να γίνει απροσπέλαστη και επικίνδυνη για τους πολίτες που την διέρχονται;

Επίσης γιατί κ.Τραχύλη ενώ ο Δήμος Ναυπακτίας έχει σε εξέλιξη από αρχές Απριλίου εργολαβία καθαρισμού κοινοχρήστων χώρων και κοιμητηρίων συνολικής δαπάνης 75.000€, οι κοινόχρηστοι χώροι καθαρίζονται με εθελοντική προσωπική εργασία του προέδρου της ΤΚ Γαλατά κ.Μπαλωμένου και των μελών των συλλόγων του Γαλατά;»

«Εικόνων εγκατάλειψης συνέχεια…… Δημοτική Ενότητα Αντιρρίου», έγραψε στη συνέχεια.

«Εικόνες εγκατάλειψης….. στο πάρκο Kitesurf στην Ναύπακτο στην περιοχή του Πούντου», η ανάρτηση που ακολούθησε, με το εξής σχόλιο: «Παρόλο που χθες στο χώρο του Kitesurf στην περιοχή του Πούντου υπήρχαν δεκάδες αθλητές από όλη την Ελλάδα προκειμένου να χαρούν και να απολαύσουν το αγαπημένο τους σπορ σε μια από τις καλύτερες παραλίες για Kitesurf, οι συνθήκες πρόσβασης και παραμονής στο χώρο ήταν τέτοιες που δεν προσδίδουν εξωστρέφεια στο Δήμο μας.

ΥΓ. Στην προηγούμενη Δημοτική περίοδο είχε γίνει εξαιρετική δουλειά από το Δήμο Ναυπακτίας σε συνεργασία με το σύλλογο Kitesurf Ναυπάκτου και το Λιμενικό Ταμείο προκειμένου ο χώρος να αναβαθμιστεί και να καταστεί ασφαλής και λειτουργικός για αθλητές και επισκέπτες».

«Εγκληματική αμέλεια και ανευθυνότητα της Δημοτικής Αρχής ο μη καθαρισμός του λόφου της δεξαμενής εντός του οικιστικού ιστού της πόλης», ήταν το τελευταίο σχόλιο, συνοδευόμενο με το παρακάτω βίντεο:

Posted by Ανδρέας Κοτσανάς on Tuesday, May 26, 2020

Προτεινόμενα άρθρα