Η Ναύπακτος παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου- Το «Centro Porto» στα 100 καλύτερα εστιατόρια

Μία συζήτηση που κατά καιρούς λαμβάνει χώρα στη Ναύπακτο, ότι ανοίγει το κεφάλαιο τουρισμός, είναι το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών στην πόλη. Είμαστε καλοί, σε σύγκριση με άλλους προορισμούς; Μπορούμε να σταθούμε επάξια σε έναν χώρο όπου ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, άρα και οι επιλογές των «κριτών-επασκεπτών» ακόμα περισσότερες;

Η απάντηση είναι «ναι», όσο κι αν φυσικά ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Πρόσφατα τούτο ήρθε μέσα από τη βράβευση ενός εστιατορίου της πόλης, και συγκεκριμένα του «Centro Porto», το οποίο βρίσκεται πλέον στη λίστα των 100 καλύτερων της Ελλάδας.

Η άνθρωποι του εστιατορίου, για την εξέλιξη, έγραψαν στη σελίδα του στο fb:
«Υπερηφάνεια- Ανταμοιβή- Πρόκληση
Αυτές είναι οι τρεις λέξεις που μας αντιπροσωπεύουν τις τελευταίες ημέρες και μετά την επίσημη επιβράβευση των προσπαθειών μας! Πλέον, το Centro Porto βρίσκεται ανάμεσα στα 100 καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας!
Ευχαριστούμε παρά πολύ την ομάδα μας, τον εμπνευστή των μενού μας Δημήτρη Πολυγένη, τον εκτελεστή αυτών , Ανδρέα Κουφογιαννη, την υπόλοιπη ομάδα της κουζίνας, το Σέρβις, που με χαμόγελο και αγάπη είναι εκεί κάθε μέρα να εξυπηρετήσουν δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό!
Μα πάνω από όλα, να ευχαριστήσουμε εσάς, τους πελάτες μας, που χωρίς την δίκη σας στήριξη, από την πρώτη μας κιόλας προσπάθεια, δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα»!

Προτεινόμενα άρθρα