Η Ναύπακτος στο διαδίκτυο με αφορμή το Hellas Rally Raid 2020 (video)

Οι προετοιμασίες για το φετινό Hellas Rally Raid 2020, που θα πραγματοποιηθεί από 25-31 Μαϊου στη Ναύπακτο συνεχίζονται. Οι διοργανωτές μάλιστα ξεκίνησαν τη διαφήμιση στο διαδίκτυο, με το πρώτο σποτ στο fb να είναι σύντομο, αλλά προετοιμαζει γι’ αυτά που πρόκειται να συμβούν.

Πρόκειται για το γνωστό στα μέρη μας «Hellas Rally Raid 2020», που έχει διοργανωθεί και κατά το παρελθόν στη Ναυπακτία, με τελευταία χρονιά το 2017. Πρόκειται για αγώνες που έλκουν τους λάτρεις της εκτός δρόμου οδήγησης, με την περιπέτεια να αποκαλύπτεται μέσα από τις 12 ειδικές διαδρομές και τα 2.500 χλμ που πρέπει να διανύσουν, με φόντο τα εντυπωσιακότερα τοπία της περιοχής. Συνολικά υπολογίζεται ότι θα δώσουν το παρών περίπου 280 πληρώματα (άρα περίπου και 700 επισκέπτες) από όλο τον κόσμο, σε έναν αγώνα που πλέον έχει καθιερωθεί και διαθέτει ιδιαίτερη δυναμική.

Η εν λόγω διοργάνωση κεντρίζει το ενδιαφέρον αγωνιζομένων από όλες τις χώρες των Βαλκανίων και της Κεντρικής Ευρώπης, καθώς καταγράφει συμμετοχές από Βουλγαρία, FYROM, Κύπρο, Τσεχία, Ρουμανία, Γερμανία, Ιταλία, Ελλάδα, Γαλλία και Αυστρία. Στα αξιοσημείωτα είναι και η κάλυψή της από 6 τηλεοπτικά δίκτυα Εθνικής εμβέλειας και πάνω από 20 περιφερειακά, αλλά και από 40 ιστοσελίδες και 15 περιοδικά του χώρου, που θα στείλουν την εικόνα της σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Be there ✊🏻

Posted by Hellas Rally Raid on Tuesday, February 11, 2020

Προτεινόμενα άρθρα