Η «Πλαστικά Κ. Κοτρώνης» στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, στελέχη της Εταιρείας «Πλαστικά Κ. Κοτρώνης» συμμετείχαν στον κύκλο Εισηγήσεων που οργανώνεται σε ετήσια πλέον βάση από το Τμήμα Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών.
Με κεντρικό τίτλο «Ο ρόλος της πλαστικής συσκευασίας στη βιομηχανία τροφίμων. Η εμπειρία της Πλαστικά Κ. Κοτρώνης», ο Quality Assurance Manager κ. Λάζαρος Σαρώτης και η QC Raw Material Analyst κ. Εύη Πελέκη παρουσίασαν στους φοιτητές τα στάδια παραγωγής και ελέγχου των προϊόντων, τα πρότυπα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων, τις απαιτήσεις κανόνων υγιεινής σε όλο το φάσμα των διεργασιών της Βιομηχανίας μας, καθώς και τις σύγχρονες τάσεις στην πλαστική συσκευασία τροφίμων.
Επιπλέον, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους παρευρισκόμενους για τις προκλήσεις και τις προοπτικές εξέλιξης ενός Χημικού Μηχανικού στη σύγχρονη Βιομηχανία, αλλά και να εστιάσουν σε ζητήματα που αφορούν στο μέλλον της πλαστικής συσκευασίας τροφίμων.  Στο σύνολό τους οι φοιτητές παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις των εισηγητών, κάτι που διαφάνηκε από τα ερωτήματα τα οποία έθεσαν, αλλά και την αριθμητική συμμετοχή τους.

Προτεινόμενα άρθρα