Η πρόσφατη αντιπαράθεση Κοτσανά-Καρακώστα μόνο τυχαία δεν ήταν

«Στη συζήτηση που έγινε εντός της Ενωτικής Πρωτοβουλίας το απόγευμα της προηγούμενης  Τετάρτης ειπώθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Υπήρξαν όπως μάθαμε και «εντάσεις», με κυριότερη εκείνη μεταξύ του Ανδρέα Κοτσανά και του Κώστα Καρακώστα. Και λέω κυριότερη γιατί στις τόσες συζητήσεις που έχουν γίνει όλο αυτό το χρονικό διάστημα, ήταν μάλλον η πρώτη φορά που ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών επέλεξε να ασκήσει έντονη κριτική σε κάποιον από τους συναδέλφους του. 

Όπως πληροφορηθήκαμε του χρέωσε την αδυναμία της παράταξης να βάλει νέα πρόσωπα στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της Ναυπάκτου, καθώς ως γνωστόν επιθυμία του Α. Κοτσανά ήταν να μην είναι και πάλι υποψήφιος στο Αντίρριο. Ο τελευταίος βέβαια δεν έμεινε με κλειστό το στόμα καταλογίζοντας στο συνομιλητή του πολλά από τα λάθη που έχουν γίνει εδώ και καιρό και έχουν οδηγήσει την Πρωτοβουλία στο αδιέξοδο που φαίνεται πως είναι σήμερα.

Η συγκεκριμένη αντιπαράθεση, και κυρίως τα όσα είπε ο Κ. Καρακώστας, κατά κάποιους μόνο τυχαία δεν είναι, ούτε ως άποψη, αλλά και πολύ περισσότερο ούτε ως… στιγμή που επιλέχθηκε να ειπωθούν. Με δεδομένο, στο δικό μου μυαλό, ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν κάνει ποτέ κάτι τυχαίο, όσον αφορά την πολιτική του διαδρομή, ακούω τη συγκεκριμένη ανάλυση με αρκετό ενδιαφέρον.

Το που καταλήγει, θα μου επιτρέψετε να το κρατήσω για την ώρα. Σύντομα άλλωστε θα έχουμε και τις απαντήσεις…»

Αυτά γράφαμε στα παραπολιτικά σχόλια της «εμπρός» την προηγούμενη Παρασκευή, και κατά την εκτίμησή μας μόνο τυχαία δεν ήταν τελικά, όπως αποδείχτηκε, ως γεγονότα.

Γράφαμε όμως επίσης σε άλλο σχόλιο, με τίτλο «Δεν φταίει μόνο η σταγόνα…», σχετικά με το τελεσίγραφο που είχε δώσει ο Α. Κοτσανάς:

«Σε συζήτηση που είχαμε, αν μου επιτρέπεται αυτό, μπορώ να σας πω ότι είναι περισσότερο αποφασισμένος από ποτέ να κάνει πράξη την έξοδό του. Αφού σας θυμίσω πως ανήκε σε εκείνους που εδώ και πολλούς μήνες εξέφραζαν αντιρρήσεις για το πώς πορεύεται η Πρωτοβουλία, όλο αυτό που τώρα συμβαίνει, θα πρέπει να επισημάνουμε, πως δεν είναι το μοναδικό γεγονός που τον ωθεί στην έξοδο, αλλά ένα ακόμα γεγονός, ακόμα κι αν τα προηγούμενα δεν στάθηκαν αρκετά για να φύγει.

Δείτε το δηλαδή ως τη σταγόνα που ξεχειλίζει ένα ποτήρι, που όμως αν το δούμε από μακριά δεν αποτελεί την αιτία ενός γεγονότος, αλλά την αφορμή».

Σημείωση του σήμερα… δείτε όλο το κάδρο μαζί κι όχι ένα ένα τα γεγονότα… Μη χάσετε την Παρασκευή την «εμπρός», θα σας θυμίσουμε πολλά και ενδιαφέροντα σημεία αυτού του σίριαλ…  

Προτεινόμενα άρθρα