Θα σας βγάλω στην εφημερίδα (Νο 16)

Γράφει η Αναστασία Παπαλέξη 

Σημείο αναφοράς για την πόλη της Ναυπάκτου το ενετικό λιμανάκι της!!!

Πόσοι και πόσοι δεν έχουν φωτογραφηθεί και εντυπωσιαστεί με την ιστορία του Ανεμογιάννη και του Θερβάντες.

Τα εστιατόρια και τα καφέ μπαρ της περιοχής συγκεντρώνουν αρκετό κοσμο. Ο κλάδος της εστίασης περνάει δύσκολα τον τελευταίο καιρό, όμως υπάρχουν πολύ καλά εστιατόρια που με αρκετή προσπάθεια και επαγγελματισμό θα τα καταφέρουν και αυτή τη φορά.

Ένα από αυτά είναι η KOUZINA Loi.

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι όταν θέλεις να βγάλεις για φαγητό έναν φιλοξενούμενο σου θα τον πας στην Νάντια, την οικοδέσποινα αυτού του εστιατορίου.

Δεν ξέρω εάν θα σε εντυπωσιάσει περισσότερο η θέα με φόντο το λιμάνι ή η γλυκιά παρουσία της Νάντιας.

Είναι ένα κορίτσι χαμογελαστό, απλό, με ανοιχτή την αγκαλιά της σε φίλους και μη φίλους. Αισθάνεσαι άνετα όταν είσαι δίπλα της και κάνει μεγάλο αγώνα για να κρατήσει το μαγαζί της αξιοπρεπές.

Κοντά της στα δύσκολα και στα εύκολα είναι πάντα ο σύντροφος της, ο Δημήτρης, ο δικός της πιστός άνθρωπος. Αξιόλογο παιδί, ευγενικό, χαμηλών τόνων που συνθέτουν ένα υπέροχο ζευγάρι.

Τα φαγητά της KOUZINA Loi είναι πρωτοποριακά σε γεύσεις, σε παρουσίαση, σε ποιότητα και ποσότητα, αφού φροντίζει να έχει καλούς σεφ.

Έχει αρκετούς μόνιμους πελάτες αλλά και παραθεριστές της πόλης καθώς και οι «σκαφάτοι» το επισκέπτονται και μένουν ικανοποιημένοι.

Την αγαπώ την Νάντια και της είπα ότι θα την βγάλω στην εφημερίδα εάν καταφέρει τον γιο μου τον Κώστα να μου κάνει την τιμή να με συνοδεύει όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά και το χειμώνα σε αυτό το υπέροχο εστιατόριο.

Είμαι σίγουρη ότι με υπομονή, καρτερικότητα και καλές υπηρεσίες θα πάνε καλά και φέτος τα καταστήματα εστίασης!!!

Προτεινόμενα άρθρα