Κέφι και χορός στην εκδήλωση του Συλλόγου της Βελβίνας

Σε μια υπέροχη βραδιά, ο πολιτιστικός Σύλλογος Βελβίνας Ναυπακτίας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Ήταν μια ιδιαίτερη βραδιά καθώς ο Σύλλογός συμπλήρωσε 40 χρόνια ζωής. Μάλιστα φέτος το τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας», τίμησε τους αιμοδότες του Συλλόγου για την πολύτιμη προσφορά τους στον συνάνθρωπο. Παράλληλα το Δ.Σ. του Συλλόγου τίμησε το πρώτο εκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο της περιόδου 1980-1982.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, με την αίθουσα του Συλλόγου να γεμίζει ασφυκτικά. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας, ο αντιδήμαρχος Ζαχαρίας Χοχτούλας, ο Πρόεδρος του χωριού Δημήτρης Κοντοχρηστος, εκπρόσωποι των Πολιτιστικών Συλλόγων Βλαχομάνδρας, Μαμουλάδας, Πιτσιναιΐκων, Αντιρρίου και εκπρόσωποι του Συνδέσμου Αγάπης της ενορίας Μακύνειας. Η βραδιά κύλησε με πολύ και εκλεκτό φαγητό, άφθονο ποτό και χορό, καθώς η ορχήστρα του Βασίλη Κωστούλα φρόντισε για την διασκέδασή των παρευρισκόμενων.

«Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους που στηρίζετε τον Σύλλογό μας και ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους επαγγελματίες της περιοχής μας που πρόσφεραν δώρα για την λαχειοφόρο μας», ανέφεραν οι άνθρωποι του συλλόγου.

Προτεινόμενα άρθρα