Και οι καταγγελίες… συνεχίζονται

Ένα από τα θέματα που μας απασχόλησαν αρκετά στη διάρκεια αυτής της θητείας ήταν αυτό των καταγγελιών, για τις οποίες άνθρωποι της δημοτικής αρχής ουκ ολίγες φορές μίλησαν και δημοσίως τονίζοντας πως εκπορεύονται από κέντρα που δεν θέλουν την παραγωγή έργου από το δήμο.
Προσωπικά δεν τσουβαλιάζω τις περιπτώσεις, καθώς δεν ανήκουν όλες στην ίδια κατηγορία και το έχω κάνει γνωστό τούτο μέσα από αυτή τη στήλη κατά καιρούς. Υπάρχουν βέβαια και εκείνες που βγάζουν μάτι ότι στερούνται λογικής, όπως αυτές για παράδειγμα που απ’ ότι πληροφορήθηκα έλαβαν χώρα στη διάρκεια των προηγούμενων ημερών.
Πιο συγκεκριμένα, και ενώ μηχανήματα εκτελούσαν την προηγούμενη εβδομάδα εργασίες καθαρισμού στις παραλίες Μακήνειας, Ρίζας, Αντιρρίου και Πλατανίτη, λόγω των όσων προκλήθηκαν από την πρόσφατη  κακοκαιρία, κάποιοι, λέει, σήκωσαν το τηλέφωνο και κάλεσαν την Κτηματική Υπηρεσία και το Λιμεναρχείο. Το ότι ο δήμος, βέβαια, βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης του λύνει τα χέρια για να προχωρήσει στις εργασίες, όμως είναι άξιο αναφοράς όλο αυτό το σκηνικό που στήθηκε, κυρίως για το πώς λειτουργούν ορισμένοι στον τόπο μας.
Επειδή το σπορ, βέβαια, δεν είναι σημερινό, καλό είναι και οι επόμενοι που θα αναλάβουν από Σεπτέμβρη να είναι έτοιμοι για αντίστοιχες περιπέτειες.  

Από τα παραπολιτικά σχόλια της εφημερίδας «εμπρός»

Προτεινόμενα άρθρα