Και πάλι στον πλευρό του Γ. Καπεντζώνη ο Κ. Παλασκώνης

Με την παράταξη του Γιώργου Καπεντζώνη θα είναι και πάλι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές της Δωρίδας ο σημερινός αντιδήμαρχος Κώστας Παλασκώνης. Τα σενάρια προ καιρού που τον ήθελαν να αποχωρεί δεν επιβεβαιώθηκαν, καθώς όπως έγκαιρα σας είχε ενημερώσει η «Εμπρός» ο νυν δήμαρχος όποιο από το υπάρχον προσωπικό, κυρίως μέσα από τη Νέα Δημοκρατία, θέλει να κρατήσει… θα το κρατήσει. Και ο κ. Παλασκώνης ανήκε στην κατηγορία αυτή…

Στην ανοιχτή επιστολή του προς τους δημότες της Δωρίδας αναφέρει ο αντιδήμαρχος:
“Αγαπητοί συνδημότες μου,

Η ενεργή συμμετοχή μου στα δρώμενα της τοπικής αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού τα τελευταία 30 χρόνια, αναδεικνύει την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα που με τη ψήφο σας αναγνωρίζετε τον αγώνα που δίνω τόσα χρόνια, με μοναδικό γνώμονα την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών της Φωκίδας.
Η αναγνώριση αυτή σας διαβεβαιώνω μου προσφέρει ηθική ικανοποίηση μεγαλύτερης αξίας από την ανάλογη που απολαμβάνω από την πορεία των επιχειρηματικών μου δραστηριοτήτων στον κλάδο του Τουρισμού τα τελευταία 50 χρόνια.

Σαν κατάληξη των παραπάνω σκέψεων μου, σας ανακοινώνω την απόφαση μου να συνεχίσω για μία ακόμα τετραετία την ενασχόληση μου με τα κοινά του τόπου μας, φυσικά με τη δική σας στήριξη.
Ο συνδυασμός  «Δωρίδα για όλους» με επικεφαλής τον νυν δήμαρχο Δωρίδος Γιώργο Καπεντζώνη, θα αποτελέσει και πάλι την επιλογή μου για τις επερχόμενες εκλογές.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε η υπόλοιπη ομάδα των άξιων αυτοδιοικητικών στελεχών που απαρτίζουν τον ανεξάρτητο συνδυασμό αλλά και η ανάγκη μου να συνεχίσω να προσφέρω και να διεκδικώ για το καλό του κοινού μας τόπου”.

Προτεινόμενα άρθρα