Κι όμως, πίστευαν ότι θα μείνουν αλλά δεν έκανε δουλειά το… κοτετσόσυρμα

Η «έξοδος» από την «Ενωτική Πρωτοβουλία» ξεκίνησε για τα καλά, κι απ’ ότι φαίνεται, αν οι πληροφορίες μου είναι σωστές, εντός της ομάδας υπάρχει έντονος προβληματισμός για το πώς τα πράγματα οδηγήθηκαν εδώ. Πώς δηλαδή έφτασαν ο ένας μετά τον άλλο δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, με κεντρικό ρόλο μάλιστα ορισμένοι, να επιλέγουν την αποχώρηση, παρά την παραμονή.

Αυτό που σας γράφω, μάλιστα, μου μεταφέρθηκε από άνθρωπο που ξέρει πράγματα και καταστάσεις για τα όσα λαμβάνουν χώρα εντός του συνδυασμού, δίνοντάς μου να καταλάβω ότι παρά τα όσα εκτυλίσσονταν καιρό τώρα, για τα οποία η «Ε» σας έχει εγκαίρως ενημερώσει, υπήρχε η πεποίθηση ότι εν τέλει οι «αντάρτες» θα ρίξουν τους τόνους και θα παραμείνουν στην Πρωτοβουλία. Μάλιστα, όπως μου μεταφέρθηκε, η αίσθηση αυτή υπήρχε μέχρι πρόσφατα, μέχρι και πριν από λίγες ημέρες δηλαδή.

Το από πού πήγαζε αυτή η άποψη, ομολογώ πως δεν το γνωρίζω, και μου φαίνεται σχεδόν αδύνατο να πιστέψω πως δεν είχε γίνει αντιληπτό το μέγεθος του προβλήματος που είχε η ομάδα. Όχι τίποτε άλλο, δηλαδή, αλλά πήγε στράφι και το… «κοτετσόσυρμα», το οποίο κορυφαίο στέλεχος της ομάδας (με αρκετά δάκτυλα προς τα πάνω του τον τελευταίο καιρό) έλεγε ότι έχει τοποθετήσει, νομίζοντας πως στο τέλος όλοι θα μείνουν «μαντρωμένοι».

Νομίζοντας…

Από τα παραπολιτικά σχόλια της εφημερίδας “Εμπρός” 

Προτεινόμενα άρθρα