Κριτική του Α. Κοτσανά για την αύξηση του ποσού επαναφόρτισης του «Γέφυρα e-pass»

Κριτική στη Γέφυρα ΑΕ ασκεί ο Ανδρέας Κοτσανάς, κάνοντας λόγο για υπέρογκη αύξηση της τάξεως του 60% από τα 25€ στα 40€ του ελάχιστου ποσού επαναφόρτισης «Γέφυρα e-pass».

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του αναφέρει:

«Την 1η Μαΐου 2017 η Γέφυρα ΑΕ προέβη σε αύξηση του ελάχιστου ποσού επαναφόρτισης «ΓΕΦΥΡΑ e-pass» από τα 10.50 € στα 25€ , αύξηση η οποία ακουμπά το 150 % περίπου, με πρόσχημα τότε τη μείωση του χρόνου αναμονής των συνδρομητών στα διόδια.

Χτες στις 26 Μαΐου 2020 η Γέφυρα ΑΕ προέβη πάλι σε αύξηση του ελάχιστου ποσού επαναφόρτισης για τους κατόχους του «ΓΕΦΥΡΑ e-pass» από τα 25€ στα 40€ με πρόσχημα αυτή τη φορά την ελαχιστοποίηση των επαφών μεταξύ συνδρομητών και προσωπικού διοδίων λόγω κορονοϊού.

Από τα παραπάνω διαφαίνεται ξεκάθαρα ότι η εταιρεία Γέφυρα ΑΕ για άλλη μια φορά συνεχίζει να υποτιμά την νοημοσύνη μας εφευρίσκοντας “μεθόδους και αφηγήματα” ανάλογα με την περίσταση με μοναδικό στόχο να μεγιστοποιεί τα οφέλη των μετόχων της αδιαφορώντας πλήρως για την κοινωνία η οποία μετά την πανδημία προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της».

Προτεινόμενα άρθρα