Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της πτώσης βράχων στην ορεινή Ναυπακτία

Με ανακοίνωσή της η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι, στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης της κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό Ναυπάκτου – Άνω Χώρας λόγω κατολίσθησης, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με σκοπό την διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, για το χρονικό διάστημα, από την 3-4-2020 έως την 11-04-2020 θα πραγματοποιηθεί ολική διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων επί της Επαρχιακής Οδού Ναυπάκτου – Άνω Χώρας (42ο χιλιόμετρο) της Δ.Ε. Αποδοτίας του Δήμου Ναυπακτίας.

Επισημαίνεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται και θα διεξάγεται μέσω των Επαρχιακών Οδών Λιδωρικίου – Ερατεινής και Κεντρικής Καταφυγίου Ανθόφυτου.

Το Τμήμα Τροχαίας Ναυπακτίας συνιστά στους οδηγούς να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Όσον αφορά στην παρέμβαση για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας κινήθηκε άμεσα, όπως φαίνεται και από το φωτογραφικό υλικό που ανάρτησε στο λογαριασμό του στο fb αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων Θανάσης Μαυρομάτης. Μηχανήματα ξεκίνησαν να επιχειρούν στο σημείο της πτώσης των βράχων απομακρύνοντας το μεγάλο όγκο αυτών από το οδόστρωμα.

Προτεινόμενα άρθρα