Μέτρα ανάλογα με της Αχαΐας ζητά για τη Ναυπακτία ο Α. Κοτσανάς

«Σσστ…… ησυχία ο Δήμαρχος κοιμάται…». Με αυτό τον περιπαικτικό τίτλο ο Ανδρέας Κοτσανάς εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ασκεί κριτική για το ότι ο δήμος Ναυπακτίας, λόγω της εγγύτητας με την Αχαΐα και την καθημερινή επαφή εκατοντάδων ανθρώπων με αυτή, δεν έχει ακόμα μπει στην ίδια κατηγορία προληπτικών μέτρων.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Ενώ όλη η επικράτεια βρίσκεται σε αυξημένη επαγρύπνηση ο κ. Γκίζας όφειλε από την πρώτη στιγμή να δώσει τα δεδομένα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στην 6η ΥΠΕ καθώς και στον ΕΟΔΥ για την άρρηκτα συνδεδεμένη σχέση που έχει ο Δήμος Ναυπακτίας με την πόλη της Πάτρας τόσο σε εμπορικό, κοινωνικό όσο και εκπαιδευτικό επίπεδο και που σε αριθμούς προσεγγίζει τα περίπου  500 άτομα που καθημερινά  μεταβαίνουν από την μια περιοχή στην άλλη.

Με αυτά τα δεδομένα έπρεπε να τεθούν σε ισχύ προληπτικά τα ίδια μέτρα που ισχύουν στην Πάτρα και την Αχαΐα κατ’ επέκταση και στην Ναυπακτία, ώστε να θωρακιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η πόλη από τη διασπορά του ιού.

Ευελπιστούμε έστω και την τελευταία στιγμή ο κ. Δήμαρχος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να ασκήσει πίεση προς τους συναρμόδιους φορείς ώστε η περιοχή να τύχει ισότιμης αντιμετώπισης με αυτή του Δήμου Πατρέων και να μην μένει μόνο στην αναπαραγωγή των οδηγιών του υπουργείου υγείας».

Προτεινόμενα άρθρα